Száradás után halványabb a teszt?
Sziasztok, még nem várt előtt vagyok (11. dpo). Ma reggel csináltam egy Elysium tesztet. Kb 10 perc után néztem rá, legnagyobb meglepetésemre látványosan pozitív lett. Elvittük a gyerekeket suliba, amikor hazaértünk megint ránéztem és ugyan akkor is látszott a második csík, de sokkal halványabban.
Persze tesztelek úgy is 2 nap múlva, meg veszek ma egy predictort, de kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e ilyet.
Szia. Nekem a fent említett teszt még soha nem volt álpozitív. :)
Amugyis az idő lejárata után az eredmény értékelhetetlen, igy a száradás utáni állapota nem lényeges :)
Majd írj hogy hogy alakult, szorítok neked 🙏🥰
Lehet megcsinálom már holnap a predictort. Nálunk ez kb csoda, azért nem is hiszem el, még örülni se merek inkább sokkot kaptam 😅 most jutottunk el oda, hogy elkezdjük a lombik procedúrát.
Esküszöm egész nap azon kattogok, hogy mit ronthattam el, hogy pozitív lett a teszt és közben tuti nem is az.
A ma reggeli tesztek.
Ki is dobtam, hogy ne nézzek rá később. Azt hiszem most már elkezdem egy kicsit elhinni.
Ó szuper 🤩❤️
Két nap mulva érdemes csinálni még egyet hogy erősödik e, de nem vitás, ezek pozitív tesztek ❤️🤩
Egyes voltam. :)
#1 Köszönöm, hogy szorítasz nekem. Kevésbé érzem magam egyedül ❤️
Mindenképpen csinálok még, nagyon remélem, hogy erősödni fog 🥰
Azt hiszem egyértelmű az erősödés, bár a predictor annyira nem erős még. Viszont az Elisyum nagyon látványos.
Szia :)
Érdekes hogy pont az olcsóbb teszt mutatja jobban..de a lényeg hogy erősödtek a vonalak. Gratulálok neked 🤩❤️ Minden jót kívánok és boldog babavárást ♥️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!