Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradás után halványabb a teszt?

Száradás után halványabb a teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, még nem várt előtt vagyok (11. dpo). Ma reggel csináltam egy Elysium tesztet. Kb 10 perc után néztem rá, legnagyobb meglepetésemre látványosan pozitív lett. Elvittük a gyerekeket suliba, amikor hazaértünk megint ránéztem és ugyan akkor is látszott a második csík, de sokkal halványabban.

Persze tesztelek úgy is 2 nap múlva, meg veszek ma egy predictort, de kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e ilyet.

febr. 5. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem a fent említett teszt még soha nem volt álpozitív. :)

Amugyis az idő lejárata után az eredmény értékelhetetlen, igy a száradás utáni állapota nem lényeges :)

Majd írj hogy hogy alakult, szorítok neked 🙏🥰

febr. 5. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tesztek száradás után valamivel halványabbak lesznek. De nem száradás után kell értelmezni.
febr. 5. 14:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Lehet megcsinálom már holnap a predictort. Nálunk ez kb csoda, azért nem is hiszem el, még örülni se merek inkább sokkot kaptam 😅 most jutottunk el oda, hogy elkezdjük a lombik procedúrát.

Esküszöm egész nap azon kattogok, hogy mit ronthattam el, hogy pozitív lett a teszt és közben tuti nem is az.

febr. 5. 18:26
 4/10 A kérdező kommentje:

A ma reggeli tesztek.

[link]

Ki is dobtam, hogy ne nézzek rá később. Azt hiszem most már elkezdem egy kicsit elhinni.

febr. 6. 05:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Ó szuper 🤩❤️

Két nap mulva érdemes csinálni még egyet hogy erősödik e, de nem vitás, ezek pozitív tesztek ❤️🤩

Egyes voltam. :)

febr. 6. 07:11
 6/10 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, hogy szorítasz nekem. Kevésbé érzem magam egyedül ❤️

Mindenképpen csinálok még, nagyon remélem, hogy erősödni fog 🥰

febr. 6. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek :)

febr. 6. 10:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt hiszem egyértelmű az erősödés, bár a predictor annyira nem erős még. Viszont az Elisyum nagyon látványos.

[link]

tegnapelőtt 06:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia :)

Érdekes hogy pont az olcsóbb teszt mutatja jobban..de a lényeg hogy erősödtek a vonalak. Gratulálok neked 🤩❤️ Minden jót kívánok és boldog babavárást ♥️

tegnapelőtt 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm szépen ☺️
tegnapelőtt 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!