Nyolc napja pecsételek inkább élénk píros volt ami mára már barnásá vált ma csináltam egy tesztet ami halvány pozítiv lett nem tudom mit gondoljak?
Szét van ázva, koszos a teszt.
Tesztelj normális tesztel, normálisan.
Azért úgy lenne fair a válaszolókkal szemben, ha odaírnád, hogy 8 napja is ugyan így nézett ki a teszted... Így csak magadat is átvered.
Elmész dokihoz és megtudod mi okozza a vérzést. Az az egy biztos, hogy baba sajnos nem lesz, mert akkor nem így nézne ki a teszted 8 nap után... méhen kívülire lehetne gondolni, de annál is erősebb tesztek szoktak születni. És valóban, ez a fajta teszt nagyon ócska.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kedves 14-es. Alapvetően igazad lenne. De a kérdezőnek 8 napja ugyan ilyen a tesztje. Egy ilyen halvány teszt, 3 nap után már majdnem dupla erős lesz jól fejlődő terhességnél....nem hogy 8 nap után.
Ez a baj a kérdezőkkel, hogy egy kérdés után nem tetszik mások válasza, utána meg kitesznek egy újat fél infóval. Ha nem lenne előzménye én is azt mondanám, milyen szép pozitív, de ez így nem a valóságot tükrözi.
Saját magamnál a 4. Napon a tesztekből tudtam, hogy nem lesz baba. Szó szerint másoltam a tesztjeimet...hangyányit sem erősödtek. Onnantól nem reménykedtem, hanem vártam, hogy vége legyen.
Az meg, hogy ki mivel ijesztgeti...nem ijesztgetés, ha az okot keresi a kérdező...lehet méhenkívüli, lehet kémiai( bár itt már megkött volna neki), lehet sima missed, lehet ciszta, meg még biztos ezer más oka. Baba viszont így már nem. Orvoshoz kell menni és majd eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!