Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napja késik a menstruációm,...

3. napja késik a menstruációm, de a tesztek negatívak. Járt már más is így?

Figyelt kérdés
Pénteken vagy szombaton kellett volna megjönnie, de semmi jele nincs. Van köztetek olyan, akinek a menstruáció elmaradása után több nappal jelzett csak pozitívat a teszt? Igyekszem most két napot várni, de nehéz türelmesnek lenni :)

ma 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kesett mar eletemben sokszor, volt hogy ki is maradt.

Nem voltam terhes.

ma 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már úgy, hogy késett/kimaradt, és nem voltam terhes.

Mikor terhes voltam, 27-28. ciklusnapon erős pozitív volt teszt (az ovut nem tudom).

ma 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb az esély rá, hogy nem vagy terhes.

Ha terhes vagy, akkor még nem késik a mensid, később volt ovud, mint gondoltad. Mensi előtt már pozi lesz a teszt.

Ha nem követted az ovud, akkor van még esély, de napról napra csökken. Azért az ritka, hogy pont elcsúszik majdnem egyhetet az ovu és még siker is legyen.

Tezstelj két naponta, amíg nem jön meg, hátha.

ma 10:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából az a furcsa, hogy vagy 10 éve nem késett egy napnál többet, 31 napos szokott lenni pontosan (ha nem, akkor inkább megjön 30-ra...).

Tudom, hogy kevés az esély, csak mégis furcsa, hogy soha nem késett még, csak most, hogy próbálkozunk. Persze majd eldől, csak érdekelt, hogy van-e, akinek később lett pozitív :)

ma 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvasgatsz az oldalon, meg a neten is, akkor rájöhetsz, hogy próbálkozás kezdetén a nők 90%-nak csúszik a ciklusa. Az elménk elég nagy ráhatással van a ciklusunkra :) És mindig van egy első alkalom :D A hormonok sem azonosak a ciklusainkban.
ma 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, most kezdtetek próbálkozni?

Akkor ez a megoldás 🙂

(Rengeteg nőnek borul a ciklusa, ahogy belevágnak a gyerektervezésbe, ez nagyon gyakori, valószínűleg valami pszichés dolog állhat a háttérben.)

ma 10:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Oh... :'D Hát akkor ez eldőlt, azt hiszem... Amúgy ez a 4. hónap, hogy ilyen "ha jön, jön" alapon elhagytunk minden védekezést, de ez volt az első, hogy lh teszt alapján időzítettünk. Akkor nem reménykedek, max meglepődöm :)
ma 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!