Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A súlyfelesleg mennyiben...

A súlyfelesleg mennyiben befolyásolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
nagy a súlyfeleslegem (30kg), szerintetek ez nagyban befolyásolja hogy 9 hónap elteltével sem estem teherbe??
2010. nov. 7. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom nincs, de a környékünkön lakik egy kb. 150 kilós anyuka két 3 év alatti gyerekkel. Szegény menni is alig tud, a babák mégis sikerültek.
2010. nov. 7. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
nekem is van nagy súlyfeleslegem,és nekünk egy éve nem jön a baba :( nekem is elég rendszertelen a ciklusaim,de eddig csak egyszer kaptam duphastont
2010. nov. 8. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:

En sok olyan norol hallottam, akiknel van jelentos sulyfelesleg es PCOS-uk van, ami neheziti a teherbeesest.

A sulyfelesleg nem csak teherbeeses szempontjabol nem egy kedvezo dolog, de a sajat egeszseged, eleted is mulhat rajta. Trombozis veszely, kesobbiekben cukorbetegseg is kialakulhat, szivinfarktushoz vezethet stb... En mar csak a magam kedveert is igyekeznek minel elobb lefogyni!! A gyereket nem csak megszulni kell, hanem fel is kell nevelni.

2010. nov. 8. 11:27
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsó!igazad van....köszönöm
2010. nov. 8. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!