Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A súlyfelesleg mennyiben...

A súlyfelesleg mennyiben befolyásolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
nagy a súlyfeleslegem (30kg), szerintetek ez nagyban befolyásolja hogy 9 hónap elteltével sem estem teherbe??
2010. nov. 7. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igazából ez önmagában még nem lenne gond, de sok túlsúlyosnak nincs peteérése, neked milyen hosszúak a ciklusaid? cukorbetegség nincs?
2010. nov. 7. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Gátolhatja a peteérést,a petefészket körülvevő zsir,"megfojtja" a szervet.Nagy súlyfelesleggel 3 év után estem teherbe,vékonyan(2. gyereknél) 1 hónap alatt.
2010. nov. 7. 20:35
 3/14 A kérdező kommentje:

30 naposak a ciklusaim, de nem mindig pontos, tudom, hogy nem mindig van peteérése, de most volt és már lassan 2 hete késik a teszt nega, a doki felírta a clostyt de mg meg nem jön addig nem tgudom elkezdeni szedni, cukorbetegségem és hormonbetegségem szerencsére nincs

utolsó! mennyi volt a súlyfelesledged és hogy szabadultál meg tőle??

2010. nov. 7. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
én 11 évig szedtem fogamzáagátlót,szintén 30 kg va rajtam pluszban,és ahogy abbahagytam,abban a hónapban terhes lettem.most 8 hónapos a kislányom
2010. nov. 7. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:

25 kg volt a súlyfeleslegem,és haláleset miatt fogytam le,azt nem kívánom senkinek.Inkább legyél dundibb de boldog.:)

Sok sikert.

2010. nov. 7. 20:45
 6/14 A kérdező kommentje:

gratulálok a kislányodhoz, tehát nincs kizárva súlyfelesleggel teherbe esni

részvétem neked, igen így én sem szeretnék fogyn, és köszönöm a szurkolást

:)

2010. nov. 7. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is kb. 30kg volt a súlyfeleslegem, és a 3. hónapban sikerült a fiam:)

Igazából csak hajalmosít gondokra a túlsúly, de nem feltétlen oka. Más is lehet a háttérben, de azért ha tudsz, tornázz, majd lemegy:)

2010. nov. 7. 21:11
 8/14 anonim ***** válasza:
én nem tudom mekkora a súlyfeleslegem,mert nagyon jól érzem magam a bőrömben 167/84 és a 3. babámat várom.
2010. nov. 7. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
amúgy már csak azért is érdemes lenne fogyni, mert ha sikerül a baba úgyis hízni fogsz, és nehezebb lesz mozogni, vigyázni kell a terhességi diabeteszre (bár tudom,hogy ez főleg nem a hízással hanem a hajlamossággal van kapcsolatban)stb.
2010. nov. 7. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
21 kiló plusszal rendelkezem és mindkét babámnál egyből sikerült terhes maradni(a nagylányom előtt volt egy vetélésem amit műtéttel kellet befejezni,és mindkét babánál Duphastont kellet szednem,az orvosom írta ki).2 töpörtyű boldog anyukája
2010. nov. 7. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!