Volt már aki így esett teherbe?

Esetleg kiegészítő védekezésnek lehet használni a pharmatexet is. Senkinek sem ajánlom, aki tényleg nem akar gyereket, de ha nektek nem vészes, hogy becsúszik akkor jól jöhet. Ugye elég sokan esnek mellette teherbe, de megszakítással hátha kicsit segít, hogy ne legyen baba.
Amúgy a cigit én is ajánlom, hogy minél előbb tedd le. Tényleg sem a petesejteknek nem jó, sem neked. Plusz mikor elkezded letenni elkezd növekedni a stresszhormonod és annak is idő kell míg visszaáll. Az meg ugye akadályozhatja a teherbeesést nem is kicsit. Amúgy szedj helyette magneb6ot, az segít.

Ha ovuláció alatt csináljátok lehetséges a terhesség, de ha beléd is élvez akkor is maximum 30% esélye van a dolognak úgyhogy ott több millió spermium fog távozni. Előváladékal a spermiumok száma nagyon minimális lehet (persze lehet, hogy pont elég).
Szóval megszakítással nagyon kevés az esélye. Mi is így védekezünk 2 éve semmi gond nincs. Persze mi úgy vagyunk vele, ha lesz akkor nem baj. :)

" Szerintem egy hormonokkal teli tabletta több kárt okozhat mint hasznot. Az én testemet szétroncsolta akkor a babáét nem fogja? "
HOL RONCSOLTA SZÉT a testedet????
Másrészt ha ennyire negatívnak tartod, miért szedted???
Harmadszor ha teherbe tudsz esni a gyógyszer után, akkor már kiürült. Egyébként ha abba hagytad, megszünt a hatása, ezért tudsz terhes lenni és ezért nincs hatása az esetlege gyerekre, nem kell semminek hónapokig kiürülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!