Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már aki így esett teherbe?

Volt már aki így esett teherbe?

Figyelt kérdés
Röviden már egy ideje abbahagytam a fogamzásgátló szedését, megszakítással védekezünk. Nem bánnám ha összejönne a baba, de az esküvő nyáron lesz és nem tetszik a gondolat hogy nagyobb pocakkal kell ott lennem a nagy napon. Nyilván kapnék olyan kommentet hogy erre van az óvszer, de a vőlegényem kimondottan útálja és nem működik vele a szex. Január 28 kell megjönnie, 12én voltunk együtt akkor nem éreztem semmi aggodalmat most viszont 16án ugyanúgy csináltuk csak aztán 1 óra múlva újra kezdtük és emiatt kezdtem el aggódni mert maradhatott a hugycsőbe sperma….valaki volt már hasonló helyzetben és lett belőle baba ?
jan. 18. 10:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A nikotin a net szerint 48 óra és kiürül a szervezetből. Lehet valakinek több idő. Szerintem egy hormonokkal teli tabletta több kárt okozhat mint hasznot. Az én testemet szétroncsolta akkor a babáét nem fogja? Na mindegy én nem akarok itt magyarázkodni, csak azt akartam tudni hogy így mennyi esélye van. Legközelebb körültekintőbbek leszünk, próbálkozunk másik fajta óvszerrel. Gyógyszert én soha többet nem fogok szedni :)
jan. 18. 12:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10es a többi tippet. A partnerrel nincs baj, a hogy lehet kibírni kérdésem csak poénos jellegűnek szántam. Nem vagyunk tinik hogy minden nap ágyba tudjunk bújni :) hetente 2szer talán előfordul de csak mostanában a libidóm megnőtt a gyógyszer abbahagyása után, csak most pont középidőbe sikerült együtt lenni.
jan. 18. 12:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak amíg te azt hiszed, hogy bármikor le tudnád tenni, ha akarnád, a valóságban ez nem így működik. Minden függő azt hiszi, hogy ha akarná, abba tudná hagyni, csak nem akarja. De próbáld ki. Tedd le ma, és 1 hónapig bírd ki nélküle. A cigi FOLYAMATOSAN károsítja a szervezetedet, a petesejtjeidet is, amik között már ott van az is, amiből egyszer a kisbabád lesz. Azt értem, hogy egy 18 éves leszarja a petesejtjei minőségét, mert egy taknyos kis kölyök, de te gyereket tervezel, téged már kéne érdekelnie az egészségednek. Emberek vitaminokat szoktak szedni, sportolni kezdeni, egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani, amikor felmerül a baba kérdése. Ez a felelősségteljes hozzáállás. Igen, van, aki nem teszi le terhesen sem a cigit, sőt van, aki megpróbálja lehúzni az újszülöttjét a wc-n, de ne ezek legyenek már a mintaképek. Ha már azelőtt sem akarsz egy extra lépést tenni a gyerekedért, amikor még terhes sem vagy, akkor mi lesz veled 12 hét hányás alatt, vagy 2 év nem alvás közben. Egy szülőnek nagy nyomás alatt is a legjobb döntéseket kell hoznia a gyereke számára, ezért tűnik nevetségesnek, hogy óvszerben nem elég kemény a pasid farka, úgyhogy majd inkább kihúzza időben, jó lesz az. Ez nem az a hozzáállás, amivel neked fél év múlva gyereket kéne vállalnod, de a nem védekezéssel azt kockáztatod, hogy bármikor terhes lehetsz.
jan. 18. 12:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha soha nem fogsz gyógyszert szedni hogy védekeztek majd?
jan. 18. 12:44
 15/22 A kérdező kommentje:
A 10es felsorolt egy csomó másik módszert, nem csak a tabletta létezik egyedül :)
jan. 18. 13:02
 16/22 A kérdező kommentje:
13as én megértem ezt a néző pontot is meg teljesen igazad van. Mondtam is hogy le fogom tenni, nyilván ahogy írtad nem mindenkinek megy egyik napról a másikra ez tény, meg a munkahely ahol dolgozom elég stresszes de menni fog ,ezen kívül a vitaminok pipa sportolás is meg az egészséges étkezés bár ez nagyjából de van mit csiszolni rajta. Az meg hogy mintakép legyen hogy lehúzza a wc-n a csecsemőt ez meg felháborító, és azért szörnyű hogy belőlem ezt kinézed mint mintakép, persze természetesen nem ismersz most is úgy beszélgetünk hogy még a másik nevét se tudjuk de erre van ez az oldal :)
jan. 18. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kiegészítő védekezésnek lehet használni a pharmatexet is. Senkinek sem ajánlom, aki tényleg nem akar gyereket, de ha nektek nem vészes, hogy becsúszik akkor jól jöhet. Ugye elég sokan esnek mellette teherbe, de megszakítással hátha kicsit segít, hogy ne legyen baba.

Amúgy a cigit én is ajánlom, hogy minél előbb tedd le. Tényleg sem a petesejteknek nem jó, sem neked. Plusz mikor elkezded letenni elkezd növekedni a stresszhormonod és annak is idő kell míg visszaáll. Az meg ugye akadályozhatja a teherbeesést nem is kicsit. Amúgy szedj helyette magneb6ot, az segít.

jan. 18. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Ha ovuláció alatt csináljátok lehetséges a terhesség, de ha beléd is élvez akkor is maximum 30% esélye van a dolognak úgyhogy ott több millió spermium fog távozni. Előváladékal a spermiumok száma nagyon minimális lehet (persze lehet, hogy pont elég).

Szóval megszakítással nagyon kevés az esélye. Mi is így védekezünk 2 éve semmi gond nincs. Persze mi úgy vagyunk vele, ha lesz akkor nem baj. :)

jan. 18. 16:46
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

" Szerintem egy hormonokkal teli tabletta több kárt okozhat mint hasznot. Az én testemet szétroncsolta akkor a babáét nem fogja? "

HOL RONCSOLTA SZÉT a testedet????

Másrészt ha ennyire negatívnak tartod, miért szedted???

Harmadszor ha teherbe tudsz esni a gyógyszer után, akkor már kiürült. Egyébként ha abba hagytad, megszünt a hatása, ezért tudsz terhes lenni és ezért nincs hatása az esetlege gyerekre, nem kell semminek hónapokig kiürülni.

jan. 18. 17:20
 20/22 anonim válasza:
Vannak spermicid nevű készítmények amiket fel kell kenni vagy mi és megölik a spermákat! Bár azzal nem igazán lehet spontán szexelni mert ha jól tudom várni kell felkenés után, de jobb mint a semmi! Google a barátod ott találsz ezekről egy csomó mindent. Szerintem ez meg a megszakítás kombó jó erre!
jan. 18. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!