Volt már aki így esett teherbe?

Te tenyleg egy kisfiuhoz fogsz hozzamenni, aki nem tud gumit huzni?
Hahahahaaa.
Na mindegy, ja, amugy termeszetesen lehet esely a terhessegre, megszakitas nem vedekezes.

A párod egy hisztis f@sz...nekünk élmény a menstruáció? Mégis kibírjuk. Nehogy már ne legyen képes óvszert húzni, ami még mindig semmi egy terhességi vagy menstruációhoz képest. Nőjön fel. Én ilyennek nem szülnék a helyedben, aki ennyire nem képes.
Lehet élvezni a szexet gumival is, csak persze neki kényelmesebb, ha semmit nem kell tennie. De tőled gondolom elvárná,hogy gyógyszert szedj.

Szerintem akkor más méretü óvszerre lenne szüksége. (Az esetek többségében csak azért "nem megy", mert nem akarja vagy beképzeli magának)
A megszakítás tényleg nem ér semmit, a "második menetben" meg ugyanolyan, mintha semmit nem csinálnátok a terhesség ellen.
Döntsd el - mármint ha most nem lettél terhes - , hogy jobb véletlen teherbe esni és nagy pocakkal menni a lakodalomba, vagy a párodat észre téríted, hogy védekezzen rendesen.

Én csak azt nem értem, minek hagytad abba a gyógyszert, ha ennyire nem akarsz még gyereket?🤦🏽♀️
Egyébként nyilván van, aki így esett teherbe. Én nem, pedig sokáig alkalmaztam megszakítást. De ez a te teherbeesési esélyeidet semmiben nem befolyásolja.

#6! Értettem, hogy MOST nem akarsz, de nyár még fél év múlva lesz, addig bőven szedhetnéd. Ha idő kéne, amíg kiürül a gyógyszer, akkor nem esnének csomón teherbe egyetlen kihagyott tabletta mellett🙄Ez hormongyógyszer. Semmi baja nem lesz, ha "túl hamar" esel teherbe. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem esel teherbe, mert tény, hogy vannak, akiknek hosszabb idő, amíg helyreáll a rendszer. Na, de akkor se biztos, hogy azonnal teherbe esnél, ha soha egy szemet se szedtél volna. Ez nem így működik. Jó, hogy már azt nem akarod meghatározni, mikorra essen a szülinapja. Ha azt akarod, hogy még ne jöjjön, védekezzetek, ha már jöhet bármikor, akkor ne. Így működik. Igaza van a többieknek, hasznosabb lett volna inkább a cigit letenni.

"...nekünk élmény a menstruáció? Mégis kibírjuk. "
Alapvetően a szex célja az élményszerzés, dehat ezek szerint nálad ez csak a kibírod kategória. Lehet más partnert kellene keresned.
Igen, kérdező, lehetsz terhes. A megszakítás nem védekezés. Ha nem akarsz gyereket és az óvszer nem működik nálatok, akkor használjatok valami mást: 12 hetes injekció, pesszárium, huvekygyuru, újra tabletta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!