Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már aki így esett teherbe?

Volt már aki így esett teherbe?

Figyelt kérdés
Röviden már egy ideje abbahagytam a fogamzásgátló szedését, megszakítással védekezünk. Nem bánnám ha összejönne a baba, de az esküvő nyáron lesz és nem tetszik a gondolat hogy nagyobb pocakkal kell ott lennem a nagy napon. Nyilván kapnék olyan kommentet hogy erre van az óvszer, de a vőlegényem kimondottan útálja és nem működik vele a szex. Január 28 kell megjönnie, 12én voltunk együtt akkor nem éreztem semmi aggodalmat most viszont 16án ugyanúgy csináltuk csak aztán 1 óra múlva újra kezdtük és emiatt kezdtem el aggódni mert maradhatott a hugycsőbe sperma….valaki volt már hasonló helyzetben és lett belőle baba ?
jan. 18. 10:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Te tenyleg egy kisfiuhoz fogsz hozzamenni, aki nem tud gumit huzni?

Hahahahaaa.

Na mindegy, ja, amugy termeszetesen lehet esely a terhessegre, megszakitas nem vedekezes.

jan. 18. 10:56
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

A párod egy hisztis f@sz...nekünk élmény a menstruáció? Mégis kibírjuk. Nehogy már ne legyen képes óvszert húzni, ami még mindig semmi egy terhességi vagy menstruációhoz képest. Nőjön fel. Én ilyennek nem szülnék a helyedben, aki ennyire nem képes.

Lehet élvezni a szexet gumival is, csak persze neki kényelmesebb, ha semmit nem kell tennie. De tőled gondolom elvárná,hogy gyógyszert szedj.

jan. 18. 10:59
 3/22 A kérdező kommentje:
Többször próbáltuk már óvszerrel is, rosszul fogalmaztam. De egyszerűen lelankad neki miközben bennem van, ettől aztán nekem is elmegy a kedvem:(
jan. 18. 11:05
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem akkor más méretü óvszerre lenne szüksége. (Az esetek többségében csak azért "nem megy", mert nem akarja vagy beképzeli magának)

A megszakítás tényleg nem ér semmit, a "második menetben" meg ugyanolyan, mintha semmit nem csinálnátok a terhesség ellen.

Döntsd el - mármint ha most nem lettél terhes - , hogy jobb véletlen teherbe esni és nagy pocakkal menni a lakodalomba, vagy a párodat észre téríted, hogy védekezzen rendesen.

jan. 18. 11:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, minek hagytad abba a gyógyszert, ha ennyire nem akarsz még gyereket?🤦🏽‍♀️

Egyébként nyilván van, aki így esett teherbe. Én nem, pedig sokáig alkalmaztam megszakítást. De ez a te teherbeesési esélyeidet semmiben nem befolyásolja.

jan. 18. 11:31
 6/22 A kérdező kommentje:
A nőgyógyásszal konzultáltam már és mondta hogy idő kell mire kiürül a gyógyszer ő fél évet mondott és szeretném ha emiatt nem lenne baja a babának, illetve dohányzom is azt is le fogom tenni majd. De utolsó a kérdésedre válaszolva szeretnék gyereket nem erről van szó, csak a ruhám is már megvan az esküvőre és nyilván nem férnék bele terhesen és nem volt olcsó az sem. Fél évig meg ki bírja ki szex nélkül ?🤯
jan. 18. 11:36
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
A pasi képtelen óvszert húzni, a nő meg letenni a cigit, de azért védekezés nélkül b@szni megy, zseniális. :D Azt nem tudtad, hogy a dohányzás károsítja a petesejtjeidet? Azt sokkal fontosabb időben letenni, mint a fogamzásgátlót. Ha most terhes leszel, úgy letenni a cigit már sokkal nehezebb és a babának is rosszabb, mint nem terhesen. Ha nem bírtok ennyi felelősséget vállalni egy kisbaba érdekében, akkor szedd a fogamzásgátlót!
jan. 18. 11:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem képtelen óvszert húzni :) csak valami miatt nem működik vele….ha mondanám hogy nélküle már pedig nem fogok akkor tiszeletbe tartja és mindent elkövetne hogy sikerüljön vagy egyszerűen nem szexelnénk. 5 éve együtt vagyunk, fogamzásgátló mellett nem használtunk egyszer sem óvszert, neki is nehéz ez. Jöhetnek a negatív kommentek rá is nézve meg rám is, elfogadom más szemszögből biztos más lehet. Az elektormos cigit meg bármikor le lehet tenni elég hamar kiürül a szervezetből :) főleg hogy valaki csak azután teszi le hogy pozitívat tesztel.
jan. 18. 11:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

#6! Értettem, hogy MOST nem akarsz, de nyár még fél év múlva lesz, addig bőven szedhetnéd. Ha idő kéne, amíg kiürül a gyógyszer, akkor nem esnének csomón teherbe egyetlen kihagyott tabletta mellett🙄Ez hormongyógyszer. Semmi baja nem lesz, ha "túl hamar" esel teherbe. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem esel teherbe, mert tény, hogy vannak, akiknek hosszabb idő, amíg helyreáll a rendszer. Na, de akkor se biztos, hogy azonnal teherbe esnél, ha soha egy szemet se szedtél volna. Ez nem így működik. Jó, hogy már azt nem akarod meghatározni, mikorra essen a szülinapja. Ha azt akarod, hogy még ne jöjjön, védekezzetek, ha már jöhet bármikor, akkor ne. Így működik. Igaza van a többieknek, hasznosabb lett volna inkább a cigit letenni.

jan. 18. 11:54
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

"...nekünk élmény a menstruáció? Mégis kibírjuk. "

Alapvetően a szex célja az élményszerzés, dehat ezek szerint nálad ez csak a kibírod kategória. Lehet más partnert kellene keresned.

Igen, kérdező, lehetsz terhes. A megszakítás nem védekezés. Ha nem akarsz gyereket és az óvszer nem működik nálatok, akkor használjatok valami mást: 12 hetes injekció, pesszárium, huvekygyuru, újra tabletta

jan. 18. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!