Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gátolhatja később a terhességet?

Gátolhatja később a terhességet?

Figyelt kérdés

Sziasztok terhesen vették észre, hogy van egy babszemnyi méhnyak polipom később majd még szeretnék babát, lekell szedni mindenképp ahoz, hogy babát tudjak majd vállalni?

Egyébként terhesen verezgetett is néha

jan. 17. 02:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, hogy a 6 hetes kontrollon ugye volt hasi és hüvelyi uh is de akkor nem mondta az orvos, hogy még ott lenne nekem nem is volt a fejembe. Lehet távozott szüléskor?
jan. 17. 03:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy méhszájon. Azt mondta az orvos, mindenképpen műtét, mert alig van esély így terhességre. A műtét előtti uh.-n derült ki, hogy van még egy méhben is. Műtét után terhes lettem, de nem maradt meg sajnos ☹️ Utána kiderült, hogy megint(gyakran visszanőnek) / még mindig (bent hagyhatták) van egy méhtestben. Azért nem mindegy, hogy melyik, mert attól függ, hogy azzal estem-e teherbe. Újabb műtétre készültem. Akkor azt mondta az orvos kb.30-40 százalékkal növeli az eltávolítása a terhesség esélyét. A műtét előtt 1 hónappal terhes lettem😁 Hosszas vajúdás után császár lett. Fogalmam sincs, hogy a gyereken kívül mit vettek ki, de elvileg olyankor teljesen kitisztítják a méhet. Ja, közben terhesen még egy miómám is lett. Sajnos, nem jutottam el 6 hetesre, mert nincs kire bíznom a babát, de engem is érdekel, mi a helyzet. Egyébként barátnőmnek és a tesójának is volt terhesen polipja, mindkettő eltűnt a szülés (császár) után. Hüvelyi szülésnél nem tudom, hogy van, de ott is van esély, hogy távozik.
jan. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!