Mitől lehet a nyálkás, nyulós vérzés?
Figyelt kérdés
Nem rég akartunk a párommal szeretkezni és mikor magamhoz nyultam valami nyálkást éreztem igy megnéztem és véres volt.Lehet,hogy nem sikerült a baba?Ezért lehetet,hogy nagyon szurkál a petefészkem?Anyira el vagyok keseredve.2009. jan. 8. 22:37
1/7 A kérdező kommentje:
Betétemen nincs vér és világos vér volt.
2009. jan. 8. 23:14
2/7 anonim 

válasza:

Hanyadik napod ez? Ha most kéne megjönnie akkor lehet nem jött össze. :(
3/7 A kérdező kommentje:
7-én kellett volna megjönnie de rendszertelen a ciklusom.
2009. jan. 8. 23:53
4/7 anonim 

válasza:

Ha nem mérted a hődet, és nincs miből következtetést levonni, hogy mikor kéne megjönnie, akkor szerintem csinálj egy tesztet. Ha negatív lenne, és továbbra sem jön meg, akkor egy hét múlva még egyet!
5/7 A kérdező kommentje:
De mérem a hőmet!Tegnap 36.3 ma 36.2 volt.Igaz a hónaljban mérem és lehet,hogy nem pontos.Jövő hónaptól szájban mérem az talán pontosabb.Reggel kimentem wc-re és mikor megtöröltem magam a wc papiron láttam kevés vért de a betéten nincs vér.Mitől van?
2009. jan. 9. 08:18
6/7 A kérdező kommentje:
Most már van vér a betétemen.Pici vérdarabkák és vannak.Mi lehet?
2009. jan. 9. 08:39
7/7 anonim 

válasza:

Szia
Nekem is 7-én kellett volna megjönni.
Aznap barnáztam, keveset- tegnap, ma vér a wcpapíron. Sosem barnáztam, sosem volt kevés. A tiszatsági betét is sok egy napra...
Tervem: vasárnap tesztelek, ha semmi: irány a doki hétfőn. Babát szeretnénk, nem várok :)
Sok sikert Neked/ünk.
Írd meg, mi lett a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!