Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki irjon legyszi valami...

Valaki irjon legyszi valami nyugtatot! 16eves vagyok baratnom 15 es valoszinuleg terhes 8/7 tunet igaz viszont meg nincs a menstruacio elot 6 nappal hogy tesztet csinaljunk es elegge tartok, 3nap mulva lesz teszt irjatok nyugtatot legyszi?

Figyelt kérdés

tegnap 22:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
92%

"amugy azert is irtam ami benne van a kerdesbe hogy anyjanak vajon hogy mondjuk el ha ugy van"

Anya, emlékszel? Egyszer azt mondtad, ha bármi baj van, akkor szóljunk. Akkor most szólok.

ma 01:05
 32/38 anonim válasza:
79%
Valaki írta, hogy ilyen tüneteket okozhat az is, hogy a lány nincs még hozzászokva a nemi élethez, összebújáshoz, hormonális változásokhoz. Nálam is így volt, rosszul voltam nagyon. Én még úgy is izgultam a terhesség miatt, hogy védekeztünk. Persze ez a másik véglet. Használjatok óvszert ezentúl! Mindig!
ma 03:16
 33/38 anonim ***** válasza:
85%

Ezek PMS tünetek is, prementsruációs tünetek, azaz menzesz előtti.

Nekem lombikom volt, pontosan tudom mikor volt a beágyazódás, és semmi ilyesmi tünetem nem volt még utána sem egy ideig. Vélhetően rástresszel és mindent is érez szegény, mert fél, aggódik. Nekem a mellérzékenység, a terhes fajta, kicsit később jött, az émelygéssel együtt. Tesztelhettek naponta, de a negatív teszt semmit nem fog jelenteni a menzesz várható napjáig, mivel a terhességi hormon szintje később fog egyre inkább termelődni ha babát vár, még korai, nagyon ritán mutatja ki a teszt 6 nappal előbb (még ha különösen érzékeny teszt is), amiatt, hogy nem tudni mennyit vándorolt a megtermékenyített petesejt, pontosan mikor ágyazódott be. (Nekem 5 napos embriót ültettek be, a megtermékenyítés napjától számított 5. nap, másnap megtapadt, megkezdődött a beágyazódás - éreztem egy kvanagy szúrást és az agyamig szaladt az infó hogy itt baba van), és innentől 5. nap nekem már pozitív volt a teszt, de a lombik társaim többsége szerint ez lehetetlen, és mindenkit arra bíztatnak várják meg a nemvárt napját. Nektek a várt nap, hisz szeretnétek hogy megjöjjön :)

Szóval egy hétig még izgulhattok, lehet a stressz miatt pár napot még késni is fog, ha nincs baba, akkor is (Nekem vérvételre kellett mennem ciklus 3-5. napon, és így kellett időpontot foglalni is hozzá synlabba, szerinted megjött a számításaim szerint? Nem, és mondták h azért mert stresszelek hogy akkor jöjjön meg, és hogy mindenki így van vele, olyankor juszt is tolódik:D). Szóval a várt menzesz napján is még mindenképp teszteljen, de akár 2 napra rá is, mert van akinek később mutatja csak ki. Drukkolok, hogy élhessétek nyugodtan tovább az életet! :)

ma 06:49
 34/38 anonim ***** válasza:
87%
Úristen gyere le! Ennyi ésszel mi a francnak szexeltek? Maradtál volna inkább a Legonál.😂😂
ma 07:03
 35/38 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, a napokat szamolgatva valóban meg van rá az esély hogy terhes. De a tünetek utalhatnak másra is. Igen, ha terhes akkor kB most agyazodik be vagy már túl van rajta, de a legtöbb ember nem érez még ilyenkor semmit! A terhességi tünetek általában a 7. 8. hét környékén szoktak kezdődni.

Tesztet meg valóban akkor kell csinálni ha már pár napja késik. Nekem az ég világon semmi tünetem nem volt, elmaradt a menstruációm, negatív volt több teszt is, mégis terhes voltam.

Szóval attól hogy a teszt azt írja 6 nappal hamarabb meg lehet csinálni az még nem azt jelenti hogy valós eredményt is mutat, mert lehet hogy csak később ér el oda a szervezete hogy elerje azt a hormontermelest.

Nem azért írjuk itt neked ezeket a dolgokat hogy hazudjunk és atverjunk, hanem mert itt többen szultunk már, voltunk terhesek és tudjuk hogy a gyakorlatban mennyire másképp tudnak működni a dolgok mint a tankönyvben.

ma 07:19
 36/38 anonim ***** válasza:
88%

Ha esetleg majd késne a menstruáció, akkor sem kell egyből arra gondolni, hogy terhesség áll fent.

Ha most nagyon rá van görcsölve a témára, és stresszel miatta, simán a stressz miatt csúszhat, vagy kimaradhat egy ciklus.

Így a menstruáció napján, vagy utána 3 nappal, már ki kell mutatnia, a valós eredményt.

Nekem barátnőm, amikor szerettek volna babát, és elmaradt a mensije, aznap még nem mutatta a teszt, de rá 3 napra már látszott a pozitív, így változó, nem minden esetben mutatja már ki korán.

ma 09:16
 37/38 anonim ***** válasza:
87%
Még ha terhes is lenne, ilyen korán nem lennének még ilyen tünetei. Főleg nem 1 hete... Szóval a tüneteit biztos nem terhesség okozza. Valószínűleg csak a stressztől van.
ma 09:40
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért van minden normális komment lepontozva? Eszem megáll…
ma 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!