Egyedülálló nőként melyik külföldi országban vehetek részt mesterséges megtermékenyítésben?
Figyelt kérdés
Szlovákiában és Csehországban csak párokat fogadnak, azt olvadtam.
Van esetleg tapasztalata valakinek? Ki hol járt?
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm, kérem, csak az írjon, akinek van tapasztalata vagy ismerete a témában. Köszönöm előre is!
jan. 5. 23:58
11/12 anonim válasza:
5-os, arrol a csajrol mar kiderult hogy kamuzik. Az elso 2 gyereknek nagyon is van apja, egyutt is volt vele evekig, aztan jott a leszbikus vagyok, mesterseges megtermekenyites duma. 19 evesen szult eloszor, nagyon hiheto sztori amugy, hogy akkor mar lett volna erre penze vagy csak ugy tudatosan erre keszulne egy tini, hogy donortol legyen gyereke.
A harmadik gyerek nem tudom hogy lett, de hasonlo kodosites volt ott is, el tudom kepzelni hogy csak osszefekudt valakivel abban az esetben is.
12/12 anonim válasza:
Hat egyszerubb ha bepasizol kulfoldon vagy fogsz valakit tiktokon vagy instan vagy tinderen. En biztos nem mestergesen csinalnam,hanem megbeszelnem valakivel. Hatha bevallalja. Nem tudhatod. Az is lehet anyagilag is tamogatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!