Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 55 eves tul idos a ferjem a...

55 eves tul idos a ferjem a gyerekvállaláshoz?

Figyelt kérdés
36 eves vagyok, a ferjem 55. Van mar egy 8eves gyermekunk, egy gyereket terveztunk. De mostanaban megfordult a fejemben, hogy szeretnek meg egy gyereket. En meg epp idoben lennék ezzel, a ferjem miatt van bennem aggodalom. Tudom hamarabb kellett volna, de most jott bennunk ez az erzes, hogy megis kellene meg egy gyerek. Bevallalhato? Vagy engedjuk el inkabb?
jan. 4. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát, nekem nem férne bele. Nincs gyermekem, férjem még "csak" 43, lombikozunk egy ideje sajnos, és még így is állandóan azon jár az agyam, hogy nem túl késői-e. Többedik gyereket biztos nem vállalnék 55 éves férfival.
jan. 4. 13:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Meg atgondoljuk
jan. 4. 13:14
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Mi későn ismerkedtünk meg a férjemmel. 50 éves és 3 gyerekünk van. Most született a legkisebb. Én 33 éves vagyok. A férjem fiatalos, nem bántuk meg. Az 55 évet ennek ellenére is későinek tartom, nálunk az 50 volt a határ.
jan. 4. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Már 8 éve is öreg volt.
jan. 4. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az apukám idén lett 60,és 7 unokás nagypapa.Sokkal kevesebb a türelme is,nem is érti a kamasz gyerekeimet,és régen nem tud velük olyan aktív lenni,mint amilyen velünk volt,a gyerekeivel.Nem szabad ezt már bevállalni.Meg se éli a gyereke felnőtt korát.Ha mégis, akkor sem lesz aktív apuka,nem biztos,hogy ott lesz a gyereke szalagavatóján,esküvőjén.Mi a 20-as éveinkben vállaltuk a nagyokat,majd 4 éve jött egy meglepi 3.Ég és föld a különbség a teherbírásunk,a türelmünk között,és nem jó irányba változott.Én idén leszek 37,a férjem 43 éves.Már így is azt érezzük,hogy ha már jönni akart, akkor jöhetett volna hamarabb is,a nagytesók 15,13 évesek.Ettől függetlenül imádjuk,a tesók is örültek neki,de direkt már őt sem vállaltuk volna.
jan. 4. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se szülnék így, amúgy se akarok 2 gyereket és már nem is lehet.
jan. 4. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Az apa eletkora miatt mar nem vallalnek be meg 1-et.
jan. 4. 23:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Fogadjatok örökbe egy nagyobb gyereket, ha annyira akarok, vagy engedjétek el. Nem vagytok ti Einsteinek, hogy annyira szaporodjatok, 1 elég.
ma 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!