Pozitív vagy hibás teszt?
Sziasztok! Ma reggel csináltam egy facelle tesztet, mert nagyon durva pms tüneteim vannak.
Ne nevessetek ki, nagyon kellett pisilni és a pisiből jutott a műanyag borításra is, viszont a tájékoztatóban írt ideig tartottam a vizeletsugárba. Szerintetek így értékelhető?
Ez lett a teszt, halvány vonallal:
Szerintem pozi lesz.mert színes a csík még, ha halvány is.
Külföldiek pl addig pisiben tartják míg le nem telik az 5 perc. A csíkot nem befolyásolja. Egy pozi teszt pl elázva is pozi...
A lényeg, hogy 10 perc után értékelhetetlen.
Tesztelj holnap vagy két nap múlva ugyan ezzel a fajtával, ha baba van akkor az már szépen kell mutassa.
A rápisulőset is inkább mártsd bele, úgy sokkal egyszerűbb :)
Én is látok valamit az új feltöltésen. Ebből még bármi lehet.
Nem hiszem, hogy ártott. A lepisilős tesztek azért vannak védve műanyag borítással, mert ilyesmi előfordulhat. Mondjuk, én a mártogatás híve vagyok. Az a biztos 😄
Tesztelj 2 nap múlva ugyanilyennel, és meglátod, hogy erősödik, vagy semmit nem mutat. Velem előfordult már ez is, az is. :)
Kedves 12, 13! Köszi, nektek jó a szemetek :)
2 csík, rózsaszín az tuti, én az álpozitívtól tartok, hogy mi van, ha beázott 😝
De majd kiderül, csak addig kb megesz a fene, hogy valóban pozi-e vagy csak nagyon béna vagyok…
Tudom mindnekinek más a szeme, de nem értem miért negatív... két csík van rajta, akárhol is nézem.. laptop és telefon... a két csík pozitív attól független mi lesz a kimenetel. Attól mert korai ez a teszt jelenleg pozitív. De simán lehet, holnap negatív is. Azt a kérdező is biztos jól tudja, hogy majd akkor lehet kezdeni örülni, ha a mensi sem jelentkezik.
Aok nagyon halvány teszt kerül fel ide... ezen legalább látszik két csík, a többit meg az idő eldönti.
Kedves 19! Köszönöm!
Én sem értem azokat a válaszolókat, akik azt bizonygatják, hogy negatív. Ha fotón nehezen is látszik, élőben eldönthető, hogy egy-vagy két csík, szürke vagy rózsaszín (lásd több linken, bár nem biztos, hogy mindenki megnézte)
Ráadásul nem is erre vonatkozott a kérdés, hanem arra, hogy egy ilyen malőr befolyásolhatja-e a teszt eredményét.
Többen nem erre válaszolnak, ráadásul lepontozzák azokat, akik látják a két csíkot és a kérdésre igyekeznek válaszolni. Mondjuk nem mintha ez számítana valamit, bár szerintem inkább ez beteges (kedves 17!), mint a kérdésem…
Továbbra is azok válaszát várom, akiknek volt hasonló tapasztalatuk és megosztják velem a kimenetelt! Köszönöm 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!