Írnátok fura terhes tüneteket, amit a nemvárt napján éreztetek vagy a 4. Hét környékén?
Én ma voltam vérvételen (és csoda történt!), úgyhogy még friss az élmény. Hogy fura-e, azt nem tudom…, illetve én IVF-es vagyok, nem tudom, az mit befolyásol, mert azért nálam van ösztrogén és progeszteron pótlás - úgyhogy így olvasd… Szóval: én felpuffadtam. A hasam és a melleim nagyon, de az arcomon is látszik. A mellbimbóim borzasztó érzékenyek, éjszaka is felébredek rá pl. forgolódás közben. A hasam feszül és van csipkedés is (meg vagyok róla győződve, h a beültetés helyén…🤷🏻♀️). És képzeld, én fáztam. Borzasztóan. Pedig meleg van nálunk… Tegnap volt az első, h 1 takaróval aludtam újra.
De annyi mindent olvasni, és én is izgultam, hogy ezek a tünetek a hormonok miatt vannak-e, vagy PMS, vagy a beköltöző helyezkedik-e. Szerencsére ez utóbbi… Hidd el, minden lehet és annak az ellenkezője is. Együttérzek Veled, mert tudom milyen hónapokon (éveken) keresztül a duplacsíkot várni.
Erős szédülés és émelygés. Alhasi fahdalom mássága, nem egyben fájt az alhasam csak a méhemnél. Rendesen feltűnt a különbség.
Ezek voltak az új és eltérő tünetek. Aznap mikor ezeket éreztem pozi lett a teszt is. A többi tünet ugyan az volt, mint mensi előtt.
Amikor a kisfiamat vártam az első napokban fogmosáskor vérzett az ínyem. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Gondoltam régi a fogkefe, azért.
De jellemző rám a fogíny vérzés.
S ez kitartott az egész első trimeszterben, akármilyen fogkefével mostam a fogam.
Majd elmúlt.
A kislányommal ugyanez volt, hogy még a pozitív teszt előtt azt vettem észre, hogy vérzik a fogínyem amikor fogatmosok.
Szintén végig kísért az egész első trimeszterben, majd elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!