Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok fura terhes tüneteket,...

Írnátok fura terhes tüneteket, amit a nemvárt napján éreztetek vagy a 4. Hét környékén?

Figyelt kérdés
4 nap van a nemvártig. Van pár tünet, de ugye az nyilván lehet mensis tünet is. A babával 8 hónapja próbálkozunk. Elengedtem a dolgot, viszont erre a hasszurkálásra vagy ilyen csipkedés szerű érzésre felfigyeltem tegnap, az alhasam közepén. Szerintetek? Köszönöm aki válaszol!

tegnapelőtt 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a puffadás volt az ami egészen 3-hónapos koromig tartott….Szedtem az espumizant és nem tudtam rájönni miért nem megy le a puffadás(nyilván akkor nem tudtam hogy várandós vagyok)…Utána jött a kivánósság,amivel nem is volt baj mivel imádok enni,a furcsa inkább az volt hogy olyan ételeket kívántam amiket ha fizettek volna hogy egyek belőle se ettem volna…És akkor kezdtem inkább érezni hogy valami most más…Valamint igen enis éreztem szurkálódást és hasonló érzést ,és a mensihez hasonló érzést ,ugyanolyan tüneteket peodukalt a testem.Majd később jött a minden reggeli hányás nyilván reggeli után …Utána mar dolgozni sem tudtam …Csináltam 3 tesztet és mind a 3 pozitív lett .Akkor félelmetes volt, féltem hogy baj van,de a nőgyógyászom megnyugtatott hogy az csak a beágyazódás…Felni csak akkor féljek ha verzek…Addig meg semmi ok az aggodalomra.
tegnapelőtt 01:33
 2/8 anonim válasza:
82%

Én ma voltam vérvételen (és csoda történt!), úgyhogy még friss az élmény. Hogy fura-e, azt nem tudom…, illetve én IVF-es vagyok, nem tudom, az mit befolyásol, mert azért nálam van ösztrogén és progeszteron pótlás - úgyhogy így olvasd… Szóval: én felpuffadtam. A hasam és a melleim nagyon, de az arcomon is látszik. A mellbimbóim borzasztó érzékenyek, éjszaka is felébredek rá pl. forgolódás közben. A hasam feszül és van csipkedés is (meg vagyok róla győződve, h a beültetés helyén…🤷🏻‍♀️). És képzeld, én fáztam. Borzasztóan. Pedig meleg van nálunk… Tegnap volt az első, h 1 takaróval aludtam újra.

De annyi mindent olvasni, és én is izgultam, hogy ezek a tünetek a hormonok miatt vannak-e, vagy PMS, vagy a beköltöző helyezkedik-e. Szerencsére ez utóbbi… Hidd el, minden lehet és annak az ellenkezője is. Együttérzek Veled, mert tudom milyen hónapokon (éveken) keresztül a duplacsíkot várni.

tegnapelőtt 01:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, 1/2 2/2 ❤️
tegnapelőtt 02:21
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az iszonyú fáradtság volt már pár nappal előtte, amit nem tulajdonítottam terhestünetnek, mert az előzőnél ez nem volt. Hazaértem a munkából, és a gyerekkel játszva elaludtam a kanapén. Ez kitartott a 12. hétig, napi 12 órákat aludtam, munkában is volt, hogy leborultam kicsit az asztalra, amikor nem láttak.
tegnapelőtt 06:29
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Erős szédülés és émelygés. Alhasi fahdalom mássága, nem egyben fájt az alhasam csak a méhemnél. Rendesen feltűnt a különbség.

Ezek voltak az új és eltérő tünetek. Aznap mikor ezeket éreztem pozi lett a teszt is. A többi tünet ugyan az volt, mint mensi előtt.

tegnapelőtt 06:51
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem aznap úgy görcsölt az alhasam, mintha meg akarna jönni, de persze nem jött meg. A mellem is fájt, viszont nem egészen a szokásos módon, hanem akkor kőkemények is voltak.
tegnapelőtt 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a kisfiamat vártam az első napokban fogmosáskor vérzett az ínyem. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Gondoltam régi a fogkefe, azért.

De jellemző rám a fogíny vérzés.

S ez kitartott az egész első trimeszterben, akármilyen fogkefével mostam a fogam.

Majd elmúlt.

A kislányommal ugyanez volt, hogy még a pozitív teszt előtt azt vettem észre, hogy vérzik a fogínyem amikor fogatmosok.

Szintén végig kísért az egész első trimeszterben, majd elmúlt.

tegnapelőtt 09:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Az inyem nekem is verzik fogmosaskor, illetve a fogam valamiert a masik oldalon szet szakad. A honom aljanal faj a mellem, de csak a bal
tegnap 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!