Egy hete késik, tegnap volt egy kis piros vérzés de azóta semmi. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma fogok tesztelni munka után csak addig is érdekelne hogy mit gondoltok erről. A pms minden tünete megvan, feszülnek a melleim, nemrég hőhullámom volt. Utolsó menzeszem kezdete november 9. Tegnap volt egy minimális rózsaszínes-pirosas vér a wc papíron, meg is örültem hogy megjött de azóta teljesen tiszta odabent minden. :( hormonmentes spirálom van évek óta szóval nálam normális hogy fokozatosan "indul meg" a menzesz de most annyira tiszta odabent minden hogy félek mi van ha ebből nem lesz semmi. Utoljára októberben ellenőriztettem a spirálomat és tökéletes helyen volt, a jelzőszálat ugyanúgy érzem most is. Mintha egy kis görcs lenne de vér most egyáltalán nincs..dec. 16. 13:45
A kérdező szavazást indított:
ebből menzesz lesz
valószínű terhes vagy
10 szavazat
1/6 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy valószínű, de szerintem az esélye megvan, hogy terhes vagy, mert az a nagyon minimális rózsaszínes vér még semmi, ha amúgy normálisan meg szokott lenni, ez simán lehet beagyazodasi vérzés. Persze nem biztos, és nem ijesztgetni akarlak, de majd a teszt mond biztosat. A legjobbakat kívánom!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha 9-én kezdődött az előző menzim akkor kijönne az hogy most ez beágyazódási volt esetleg? Volt már ilyen vérzésem akkor teljesen bepánikoltam hogy jaj beágyazódási, aztán az orvos kiderítette hogy csak egy ciszta okozta.
dec. 16. 14:12
3/6 anonim válasza:
Hat ha rendes 28 napos ciklusod van, akkor ugye az ovulacio kb 2 héttel az utolsó menstruáció első napja után van, és rá pár, mondjuk 6-8 nappal a beagyazodas, szóval nem, így nem jön ki, mert azóta már meg is kellett volna, hogy jöjjön neked. De lehetett máskor is ovulaciod, vagy pedig késhet simán a menstruációd, ami most így extra gyengén kezdődik. Szóval ez mind csak találgatás. Valóban nem valószínű a terhesség, de én a teszt után zárnám ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
dec. 16. 14:17
5/6 anonim válasza:
Teszteltél már esetleg azota, vagy megjőtt?
6/6 A kérdező kommentje:
Kezd egyre jobban megjönni úgyhogy lehet nem is kell teszt
dec. 17. 00:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!