Nem írta rá a lapomra az orvos, hogy lát-e tüszőt??
Nemrégiben voltam nőgyógyászati vizsgalaton és most kicsit beparáztam. Még soha nem voltam terhes, de lassan szeretnénk elkezdeni próbálkozni.
Megosztottam a félelmeimet az orvossal, mert az utóbbi pár ciklusomban tapasztaltam pár furcsaságot (hosszabb vérzés, rövidebb ciklus, folyton fájó mellek, puffadás stb.) és érdeklődtem, hogy ez ugye nem lehet korai menopauza vagy petefészek kimerülés stb. A doki jót mosolygott, mert hogy harminc vagyok, ne gondolják erre, a vizsgálat során azt mondta, semmi furát rosszat, cisztát stb. nem lát.
Ami viszont engem most nagyon bánt, hogy 12. napon 6 mm az endometrium és nem írta rá, hogy látott-e tüszőt. Akkor ezek szerint nem?? Gondolom, ilyenkor már kellene és úgy tudom, ez a vastagság sem jó ezen a napon. A ciklusaim 30 naposak átlagban. Légy szíves segítsetek, mert most nagyon el vagyok keseredve...
Attól, hogy nem írta le, nem biztos, hogy nem látott, csak mivel az beletartozik a normál működésbe, nem tért ki rá. A 6 mm pedig normális.
De miért nem kérdeztél rá az orvosnál, ha ezen pörögsz?
Szerintem többen is vagyunk, akik hirtelen zavarba jövünk az orvos előtt. Mint írtam, engem is megmosolygott vizsgálat előtt, így ezek után próbáltam minél gyorsabban távozni, örültem, hogy vége. Úgy gondoltam, hogy a leletemen szerepelni fog minden fontos adat.
Nem mellesleg, szerintem teljesen normális kérdés volt, nem az ötszázadik "terhes vagytok-e"...ez az első kérdésem egyáltalán ebben a kategóriában, szóval a dolgokon való pörgés nem itt kezdődik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!