Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mehetek orvoshoz ha van...

Mikor mehetek orvoshoz ha van pozitív tesztem?

Figyelt kérdés

Ez még csak elméleti kérdés, ugyanis még van egy napom a nem vártig, de már több tesztem is pozitivat mutatott.

Nem veszem keszpenznek, de attól tartok progeszterhianyom volt, mert egy jo par ezelotti alkalommal pecsételtem menstruacio előtt napokkal. Igazabol januarban terveztem menni orvoshoz, de ebben a helyzetben, ha tényleg terhes leszek, megyek már most decemberben.

Az én orvosom szerencsére nagyon kedves és nem morgolódna ha sietnék hozzá, de azért bolondot sem akarok magamból csinálni:-)

Szóval ha erős pozitív lesz és késik akkor mehetek?

Tehát ha holnapra nem várom és nem is jönne meg, lesz egy mondjuk 20-as pozitiv tesztem, akkor mikor mehetek hozzá leghamarabb? Ha esetleg netán kellene progeszteron potlas minel hamarabb mennék emiatt.

dec. 15. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
#9 Átszámoltam én is, csak már mindenfélét olvastam/hallottam, valahol magasabb értéknél is megijedtek... akkor én mit érezhetek :/ Mindegy, csak nézzen rá a doki. Nyáron már volt egy vetélésem.
dec. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!