Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS ugy erzem terhes vagyok?

SOS ugy erzem terhes vagyok?

Figyelt kérdés

17 eves tini vagyok, a 17 eves baratom van. Nem volt aktusunk, tehat nem szexeltunk, de ugy erzem valahogy megis sikerult osszehoznunk es terhes vagyok. Egy nap kesessel “jott meg”, de szerintem ez nagyon nem volt mensi. Elso nap rozsaszin-piros, es olyan szinten keves hogy csak akkor jott amikor pisilni voltam. Masodik nap piros es szinten keves de mar tobb mint az elso nap. Harmadik nap pedig barna-piros es szinten olyan keves volt hogy csak akkor jott amikor pisilni voltam. Es ebbe az egesz harom napbol az elso es utolso napon szinte semmi nem volt a betetemen egy ket cseppen kivul. Masodik nap azthittem hogy megjott rendesen ezert most ELSO alkalommal fekerult ram a fogamzasgatlo tapaszom, es azota is rajtam van. Egyik este emelyegtem es behanytam, amit a tapaszra fogtam. Egy hete volt ez az egesz, jelenleg mellfeszulest es mell duzzadast erzek, de mensim azota se semmi…. Es tenyleg nem birom felfogni hogy lehet terhes vagyok pedig tenyleg azert nem szexeltunk nehogy terhes legyek. Megfazasom volt most a heten (vart mensi utani heten) es most kezdek kijonni belole, nem tudom ez okozhat e valamit. Szex tenyleg nem volt, kozos furdes petting ilyenek voltak, de pedig figyeltunk hogy nehogy olyan legyen az ujja vagy valami:(

A hetvegen csinalni fogok tesztet, es bizom benne hogy negativ lesz mert egyszeruen szuleim kitesznek itthonrol ha ezt megtudjak es elrontom ezzel az egesz eletemet, ha tehetnem itthon is elhajtanam es nem erdekelne ha bajom esne… mar nem szamitok.. egy ketsegbe esett tini

Kerlek segitsetek hogy mit gondoltok

Epp elegge bajban vagyok, kerlek keruljetek a szidkolozast

dec. 12. 10:21
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Még egyszer... jó szándékkal írom, ha a micsodája nem járt a micsodádban, kizárt dolog, hogy terhes legyél. Ha nem hiszel nekem, olvass utána, nem bonyolult ennyire a biológia. Idézem, hogy nemcsak a terhesség, hanem a fogamzásgátló tabletták is hormonhatást gyakorolnak a szervezetre, ezért gyakran előfordul az is, hogy a gyógyszerek használatának első hónapjaiban a szervezet mellfeszüléssel, illetve pecsételő vérzéssel, fejfájással vagy súlygyarapodással reagál. Ha ezek a kellemetlen tünetek tartósan – három hónapon túl – is fennállnak, érdemes konzultálni a nőgyógyásszal.
dec. 18. 09:34
 22/25 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy nem terhes, mégis napok óta ez a félelem mérgezi a lelkét, pedig egy ezer forintos teszt elvégzésével kézzelfogható bizonyítéka is lenne rá és megnyugodhatna. Nem jó úgy kezdeni a szexuális életet, hogy állandó rettegésben van a nemkívánt terhesség miatt!
dec. 18. 12:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazatok van. Nagyon rossz hogy ennyire parázok de tenyleg igyekszem.
dec. 18. 22:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne írkálj ide amíg nem tesztelsz, mert neked se lesz könnyebb. De akkor sem lehetsz terhes szerintem, bár havonta 1 db tesztet ellőni igazán nem nagy dolog...
dec. 19. 07:00
 25/25 Miss Lady ***** válasza:
Angyalom, ha nem szexeltél, nem lehet gyereked!! 😀
dec. 22. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!