SOS ugy erzem terhes vagyok?
17 eves tini vagyok, a 17 eves baratom van. Nem volt aktusunk, tehat nem szexeltunk, de ugy erzem valahogy megis sikerult osszehoznunk es terhes vagyok. Egy nap kesessel “jott meg”, de szerintem ez nagyon nem volt mensi. Elso nap rozsaszin-piros, es olyan szinten keves hogy csak akkor jott amikor pisilni voltam. Masodik nap piros es szinten keves de mar tobb mint az elso nap. Harmadik nap pedig barna-piros es szinten olyan keves volt hogy csak akkor jott amikor pisilni voltam. Es ebbe az egesz harom napbol az elso es utolso napon szinte semmi nem volt a betetemen egy ket cseppen kivul. Masodik nap azthittem hogy megjott rendesen ezert most ELSO alkalommal fekerult ram a fogamzasgatlo tapaszom, es azota is rajtam van. Egyik este emelyegtem es behanytam, amit a tapaszra fogtam. Egy hete volt ez az egesz, jelenleg mellfeszulest es mell duzzadast erzek, de mensim azota se semmi…. Es tenyleg nem birom felfogni hogy lehet terhes vagyok pedig tenyleg azert nem szexeltunk nehogy terhes legyek. Megfazasom volt most a heten (vart mensi utani heten) es most kezdek kijonni belole, nem tudom ez okozhat e valamit. Szex tenyleg nem volt, kozos furdes petting ilyenek voltak, de pedig figyeltunk hogy nehogy olyan legyen az ujja vagy valami:(
A hetvegen csinalni fogok tesztet, es bizom benne hogy negativ lesz mert egyszeruen szuleim kitesznek itthonrol ha ezt megtudjak es elrontom ezzel az egesz eletemet, ha tehetnem itthon is elhajtanam es nem erdekelne ha bajom esne… mar nem szamitok.. egy ketsegbe esett tini
Kerlek segitsetek hogy mit gondoltok
Epp elegge bajban vagyok, kerlek keruljetek a szidkolozast
Ha te vagy az új szűz Mária akkor talán, amúgy meg nem. Dugás nélkül nincs fogantatás.
Kívülről egy vödörrel rád önthetnének akkor sem lennél terhes. A spermiumsejt nem alattomos hosszútávkúszó ami felmászik.
17 éves vagy - a ciklusod is ilyen, nem állt még be. Az ember amúgy sem egy robot, nem automata ami óraműként működjön. Még egy felnőtt nőnél is elő-előfordul hogy pár napot csúszik/korábban jön meg, vagy éppen kimarad 1-1 ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!