Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi? Halvány pozi?

Ez most mi? Halvány pozi?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Csíkot látok, de színét nem, szerintem ez szürke...

Hol tartasz a ciklusban?

tegnap 14:13
 2/13 A kérdező kommentje:
27. nap
tegnap 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív.
tegnap 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is negatívnak mondanám
tegnap 14:34
 5/13 anonim válasza:
Valami tényleg van ott. Most ez vagy egy nagyon halvány pozitív, ami lehetséges, ha még csak a 27. napon jársz és később erősödni fog. Vagy negatív, de akkor elég gázos a teszt. Ez milyen fajta?
tegnap 14:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez az ablakos facelle. A sima tesztcsíkos sokkal jobb. Én is szürkének látom, ez annyira lehet negatív, mint pozitív. Ha ez pozi lenne, akkor két nap múlva már egyértelmű színes csíkja lesz. Ez most egy csinálj még tesztet darab.
tegnap 14:55
 7/13 anonim válasza:
A csík színe is számít? Tehát, ha valakinek úgy lesz csík, hogy szürkés az fals pozitív?
tegnap 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen az fals. A pozitív teszteknek színe van. Pl 10.dpo-n kérszer is pozit teszteltem. Annyura halvány volt, hogy nem látszott a fotón. De élőben is egyértelműen rózsaszín volt. Azért fura az olyan teszt amin látható a csík, de nincs színe. Az gyakran fals, nem is pozitív, csak a regaens jelenik meg.

De nyilván ilyenkor érdemes még tesztelni, mert még is csak van ott valami.

Egyébként, ha úgy tesztelnénk, mint jellemzően 10 éve, akkor csak elmaradt mensi után csinálnánk és nem lennének ilyen kétes tesztek :) mióta vannak 10-es tesztek, azóta tudja mindenki, hogy létezik kémai terhesség is, meg azóta tesztel mindenki ha kell ha nem.

Én mindig úgy voltam vele, megcsinálom mensi előtt is, de csak akkor hiszem el, ha a mensim sem jön meg.

tegnap 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha szétszeded, akkor van rajta 2.csík? Ez a fajta teszt nagyon csalóka.
tegnap 15:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát már kidobtam, nem szedtem szét. Még nem jött meg. Egyelőre nem csináltam újabbat, nem jártam drogéria közelében.
tegnap 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!