Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire merjem bele élni...

Mennyire merjem bele élni magam hogy összejött a baba ?

Figyelt kérdés
Szerdán volt két nagyon halvány két csíkos, illetve tegnap két teljesen jól látható terhességi tesztem (ebből az egyik digitális) a mensimnek hétvégén vagy legrosszabb esetben hétfőn kellene megjönnie.

dec. 6. 08:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#10 A beágyazódás is összejött, hiszen csak akkor tud hcg megjelenni vérben és vizeletben, ha beágyazódott a megtermékenyített petesejt. Csak olyan korán megállás fejlődésben, hogy még annyira pici, hogy ultrahanggal nem látható.

Először minden terhesség kémiai terhesség, mindaddig, amíg csak biokémiai módszerrel kimtatható, onnantól szűnik meg kémiai lenni, hogy képalkotó módszerrel is kimutatható lesz.

dec. 6. 12:52
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Miért kell naponta több teszt?
dec. 6. 14:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Azért mert az első nagyon halvány volt így nyilván megismételtem, a második se volt meggyőző, ezért másnap megismételtem egy digitálissal is mert azon nincs olyan lehetőség hogy bele látok olyat ami nincs. Illetve mivel elég stresszes környezetben dolgozom és egy ház felújítás kellős közepén vagyunk ezért ez az egyetlen lehetőségem egyenlőre hogy megnyugtassam magam, hogy látom a pozitív tesztet. (Első orvosi időpont mához 2 hétre dec. 20-án lesz)
dec. 6. 16:13
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Oké, de tegnap a digitális mellett is volt még egy... Be fogsz kattanni.
dec. 6. 16:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen volt mellette egy sima is. Nem fogok pont ellenkezőleg addig amíg nem tudok orvoshoz menni ez nyugtat meg.
dec. 6. 16:48
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Én is korán tesztelő vagyok úgyhogy én mensi napjáig úgy voltam vele, hogy még lehet simán kémiai is így nem vettem magam terhesnek. Mensi napján el is kezdtem barnázni, de nekek elsőnél is igazolt progeszteron hiányom volt így most is kaptam és el is múlt. Amúgy első 12 hétben egyáltalán nem éltem bele magam. A fáradtság és hányinger mellett úgy voltam vele, hogy csak éljem túl. De őszintén nekem a 26. Hétig nem is sikerült sosem úgy elhinnem, hogy terhes vagyok, hiába mocorgott már 16. Héttől mindkettő. 26. Hétig ha megszületne nem igazán lenne életképes. Olyan 30. Héttől kezdtem érezni, hogy na ő az én babám. Akkor találtunk nekik nevet is.
dec. 6. 18:41
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
én olyan 25 hetesen kezdtem csak beleélni magam🤷‍♀️
dec. 8. 13:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Sajna az embernek mindenre gondolnia kell. Nekünk 1 év után jött össze, majd a semmiből 28. héten megindult a szülés :(. Nem számítottunk rá, de tényleg mindenre gondolni kell :(
dec. 9. 15:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Mi történt a babával?

dec. 9. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Megszületett 28. héten 1055g-al. Azóta már 16 hónapos, hálisten teljesen egészséges csak kicsit vékonyka.
dec. 9. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!