Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire merjem bele élni...

Mennyire merjem bele élni magam hogy összejött a baba ?

Figyelt kérdés
Szerdán volt két nagyon halvány két csíkos, illetve tegnap két teljesen jól látható terhességi tesztem (ebből az egyik digitális) a mensimnek hétvégén vagy legrosszabb esetben hétfőn kellene megjönnie.

dec. 6. 08:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire. Akár még meg is jöhet időben. Kívánom a legjobbakat és drukkolok, hogy maradjon
dec. 6. 09:05
 2/23 A kérdező kommentje:
A digitálison a hétszámláló 1-2 hetet mutatót és a tünetek is jelen vannak már hányinger, szédülés, fáradság
dec. 6. 09:17
 3/23 anonim ***** válasza:
61%

Semennyire. Az ennyiidős terhességek több, mint 25%-a vetéléssel végződik.

[link]

Szerintem a 12.heti UH után van az a pont, ahol már beleélheti magát az ember. Addig én úgy fogtam fel, hogy a terhesség csak egy lehetőség arra, hogy gyerekem legyen, egyáltalán nem egy biztos tény.

dec. 6. 09:23
 4/23 A kérdező kommentje:
Illetve a tesztek érzékenység 10 IU/l és 25 IU/l voltak
dec. 6. 09:24
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, jelenleg terhes vagy, ez egyértelmű a tesztek érzékenységétől függetlenül. Azonban egyetlen teszt sem lát a jövőbe. Én mindig ezt a kalkulátort használtam, ha tudni akartam, mennyire élhetem bele magam:

[link]

dec. 6. 09:50
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Hát nézd...szülés előtti nap is bekövetkezhet a tragédia...

Jelenleg terhes vagy és ennyi. A többit az idő eldönti.

dec. 6. 10:13
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Rajtad múlik, mennyire éled bele magad. Eddig ez jó jel, aztán majd meglátjuk.

Reméld a legjobbakat! 🙂

dec. 6. 10:48
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

Ha ilyen korán tesztelték (még nem is késik) simán lehet kémiai terhesség.

Ne éld bele magad, legyél türelmesebb

dec. 6. 10:52
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ez nálad mit jelent. Babaruhat biztos nem vennék. De ha ezt mutatja teszt akkor jelenleg terhes vagy.
dec. 6. 11:28
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
A félreértések elkerülése végett,a kémiai terhesség ugyanúgy terhesség, csak olyan korán elhal, hogy uh-val nem mutatható ki. Tehát olyankor nem arról van szó, hogy "csak kémiai, nem is voltál igazából terhes" hanem megtörtént a megtermékenyítés, csak a beágyazódás nem jött össze.
dec. 6. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!