Terhesség eleji barnázás gyakori jelenség?
Háromszor voltam terhes, nem volt ilyen, testvéreim összesen ötször voltak terhesek, nekik sem volt ilyen, a két legjobb barátnőmnek sem volt ilyen.
Lehet hogy gyakori, de én a környezetemben lévő anyukáktol nem hallottam panaszt ilyenre.
dec. 4. 22:28
Lehet, hogy előfordul, de valószínűleg nem egészséges.
Nekem két terhességem volt (vagyis 3, mert volt egy kémiai is, de azt nem számolom most), az elsőnél az elejétől barnáztam, missed ab lett a vége. A másodiknál is volt egy minimális barnázás, de csak a 7-8. hét körül, ott nem volt végül gond, egészséges kisfiam született.
dec. 4. 22:37
3/21 Esztike1996 válasza:
Szia nekem volt barnazas és rózsaszín pecsételes utánna több barna. És sajnos missed abortusz lett a vége ! Profi hiány miatt! Az orvosom nem vette figyelembe amit mondtam neki és ez lett a vége ! De remélem hogy neked nem lesz semmi baj menj dokihoz mindenféleképpen!
dec. 5. 05:09
Én sem ismerek ilyet a környezetemben. Én is többször voltam terhes. 5-ből 1 siker, 1 meg úton. Soha nem volt barnázás vagy vérzés.
Akinek előfordul annak a felénél bajt jelez, leggyakrabban meg progi hiányra utal.
Ha 2 napig maszatol az ember, érdemes egy tesztet csinálni, ha pozitív, akkor kérni progeszteron pótlást. Az sem csodaszer, csak akkor segít, ha tényleg csak az a baj.
dec. 5. 05:13
Jelen, 6. héten kezdtem ilyen rózsaszínes-barnás folyást tapasztalni, 6+2-n mentem dokihoz, volt már szívhang, rögtön kaptam progeszteron pótlást 3x200-at hüvelybe és emiatt ágynyugalmat írt elő a doki. Még kb. 10 napig fennálltak a tünetek. Az első trimesztert leszámítva problémamentes terhességet vittem végig, egészséges kisfiam született.
dec. 5. 08:28
6/21 A kérdező kommentje:
Masfel napig barnaztam iszonyat minimálisan, jelenleg a 3. Napon tartok es mar nagy wc-nel sincs semmi csak átlátszó huvelyvaladek. Nem élem magam bele, tesztet sem merek még venni. :/
És mit segít rajtad, ha nem tesztelsz?
dec. 5. 11:36
Nagy butaság nem tesztelni. Ha pozi lenne a teszt és van saját dokid, vagy elmész gyors magánba és kapsz progipótlást. Ha a progi hiány miatt barnáznál az pont segítene. Az is tény, ha nem a progeszteron a ludas, akkor valóban mindegy tudsz e róla vagy sem, mert magától vége is szakad. De aki babát akar az teszteljen. Az eredmény ilyenkor már biztos. A többit meg az idő eldönti.
dec. 5. 11:41
9/21 A kérdező kommentje:
Az elmúlt honapban annyit csalódtam, hogy most megfogadtam, hogy kivarok, meg csak 1 napja késik, de ma delutan veszek egy tesztet. Igazatok van!
10/21 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: