Szerintetek ovuláció után hányadik napon érdemes tesztelni 10-es érzékenységű tesztel?
nekem 12-en még negatív volt..a 14-en lett pozitív!igaz az is még halvány volt, de látható..szerintem jó teszt és megbízható!
drukkolok!
mikorra tervezed a tesztelést?!
nekem is ilyen tesztem van..és 9-én fogom ellőni! :-)
Komoly?:)))
Én 10-én leszek 12-napos akkor gondoltam megcsinálom az elsőt.30-án volt petefészek fájdalmam és 29-én pozitív ovuteszt.
Nekem meg 30-án volt ovum....most várok, de már én is megőrülök a kíváncsiságtól h mi lehet odabent..augusztusban volt egy vetélésem 8hetes voltam!
Tünetem csak annyi h szúrkál a petefészkem, meg egy ici-picit elkezdett fájni a mellem, de félek h csak bebeszélem magamnak!!!
Az előző terhességemnél a 12.dpo-n kimutatta!
nekem is volt egy vetélésem..azt mutatta ki a 14. napon, de előtte 2 nappal még full nega volt..
most 26 körül volt ovum..keddre nem várom, de csak aznap reggel fogok tesztelni..
szorítok nektek is!!
én nem bírtam kivárni..ma reggel teszteltem..13. dpo, de sajna nega lett..mondjuk menzi még nincs, úgyhogy addig nem adom fel..jah, és elírtam..nem is a 14.ediken, hanem csak a 15.dpo-n lett pozi a tesztem..szóval még van esély!
megy a drukk mindenkinek!
Eszo!
Milyen érzékenységüvel csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!