Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom idon tul nem nezunk...

Tudom idon tul nem nezunk tesztet de tenyleg csak rapillantottam es akkor lattam meg a tesztet. Szine is van. Valaki jart mar igy?

Figyelt kérdés

Idon tuli tesztem aminek lathatoan szine is van. Nem jartam meg igy.

[link]

nov. 25. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Negatívnak tűnik.
nov. 25. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Időn túli is, a csík fele hiányzik, szerintem vegyél egy predictort és tesztelj újat két nap múlva.
nov. 25. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van esély arra, hogy nedvesség érte a tesztet, pl. kukában, akkor tud ilyen álpozitív eredményt csinálni sajnos.
nov. 25. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az időn túli pozi tesztek 99.9%-ban negatívak. Mivel jelent meg rajta csík azért ismételj majd.

Ez a csík túl erős ahoz, hogy időn belül ne jelenjen meg.

Amikor valaki nagyon korán tesztel előfordul, hogy 15 perc után, száradás után látszik csak éppen a csík, mert nedvesen becsillog. De akkor sem ilyen erős színes.

Időn belül nem volt ott így érvénytelen.

nov. 25. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden idon tuli poz.tesztem baba volt. Ez szerintem baba. Sosem lesz rajta piros/lilas csík,hacsak nincs hcg. Ami szurke csik,az a neg. Majd írj kérdező.
nov. 25. 17:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, koszonom a segito valaszokat! :) Holnap reggel keszitek egy predit es egy david tesztet is egy vizeletbol es majd meglatjuk. Elso probalkozos honap, igy ha nem sikerul sem esek ketsegbe termeszetesen. Csak kivancsi voltam hogy valaki jart-e mar igy, mert nagyon erdekes hogy szin is megjelent csak nem idon belul. Jelentkezem holnap😊
nov. 25. 19:06
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

🥰🥰🥰🥰

nov. 26. 05:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :)
nov. 26. 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Na, akkor szerencsés voltál az időn túlival. Mondjuk nem írtad, hogyan zajlott. Lehet 5 perc után eldobtad, de mondjuk 8 percnél megjelent a csík az meg még időn belül volt :)

Drukkolok, hogy rendben legyetek!

nov. 26. 06:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

5os vagyok,ugye mondtam.:D el lehet felejteni ezt az idon tuli poz az neg dolgot. En 30 perc utan kukaztam ki es telefonon felnagyitva latszott csak, de baba lett mert lila volt a csik. :)

Gratula!

nov. 26. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!