Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halványabb a mai teszt? Bajt...

Halványabb a mai teszt? Bajt jelezhet?

Figyelt kérdés

Mensi előtt teszteltem.

(tudom felesleges, de megérzés miatt)

Szeptemberben volt egy kémia terhességem, bár ott több nap késés után is halvány volt nagyon. Kimaradt mensi napja előtt nem is mutatta.

25-ös tesztek: 12. dpo erősebb, mint a mai 13. dpo.

Más is járt már így? Holnap nem tesztelek, hátha holnapután erősebb lesz és megnyugodhatok.

[link]

Köszi a válaszokat!

nov. 24. 10:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor, ha jól értem, akkor most a 13. DPO van felül és a 12. DPO meg alul?
nov. 24. 10:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Tudom még bármi lehet.
nov. 24. 10:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez sajnos kémiai lesz. Nekem is volt ilyen pár hónappal ezelőtt. :(
nov. 24. 11:02
 4/19 anonim ***** válasza:
Ugyanabban az időpontban csináltad? Előtte ittál? Voltál előtte pisilni?
nov. 24. 11:07
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
Mensi késés előtt még nagyon is lehet ilyen teszt, ha többet ittál, pisiltél...itt még a vizelet koncentráltsága nagyon hat a tesztekre. Mensi késés után viszont már az sincs rá hatással. Még ne temesd, elég erősek a tesztjeid...nekem kb fele ennyire látszódtak, majd mensi elmaradás után kezdett csak olyan lenni mint a tied. Holnap is csinálj egyet az majd eldönti, de szerintem ez most még bőven belefér.
nov. 24. 11:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Mindkettőt reggeli elsőből, annyi különbség volt, hogy tegnap többet ittam este meg voltam pisilni. (Nem gondolnám, hogy a reggelit ez nagyon befolyásolja, de lehet.) De hajnalban nem, egyik előtt sem.

Ha ez is kémiai, elmegyek orvoshoz. 3 hónapon belül ez lenne a 2.

De még bízom benne, hogy nem lesz rá szükség.

Köszi a válaszokat!

nov. 24. 11:15
 7/19 A kérdező kommentje:

[link]

A legalsó a mai, nem lettem sokkal biztosabb. Marad a várakozás.

nov. 25. 07:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Jó ez ne aggódj.. enkem sose lett egyforma a két csík...a második babámat várom.
nov. 25. 07:58
 9/19 anonim ***** válasza:
Szia, bár én lombikos vagyok, de nekem is volt pár kémiai terhességem, aztan jött az utolsó beültetés, már a beültetes után 5 nappal + volt a teszt, majd a 6.nap erősebb lett, majd a 7.napon reggel összetörtem nem erősödött, sírtam,aznap reggel mentem kozmetikushoz, nem ittam semmit,hogy 2 órat végig tudjak feküdni, hazamentem, gondoltam csinálok meg egy tesztet..es sokkal erősebb pozitív lett délelőtt 11kor, mint reggel 6 kor 😅 én nem adnám még fel 🤞 szorítok
nov. 25. 09:47
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! És a biztatást! Nagyon bízom benne, a szeptemberinél a 10-es tesztem 1 hét késes után sem lett ilyen erős, mint ma ez a 25-ös szóval még reménykedem!

Akkor rossz megérzés is volt végig.

nov. 25. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!