Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha korábban jött meg, korábban...

Ha korábban jött meg, korábban volt most peteérés is?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem is értem, 28 napos fix kiszamitható ciklusom volt mindig, 37 éves vagyok. Fogamzásgátlót se szedtem soha. Erre most mióta "élesben" megy a dolog, hol 27 napra jön meg, hol 30-ra, de volt már 25 is. Ha rá vagyok stresszelve, attól jöhet meg korábban/később? Vagy most akkor eleve folyamatosan változik az ovuláció időpontja is?
nov. 24. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen...ha hamarabb jön a mensi hamarabb volt ovu is. Párban tolódnak a ciklusban.

Ha olvasgatsz az oldalon igen csak szembeötlő, hog aki próbálkozik annak egyből borul a ciklusa. A nő szervezetebn ezek a dolgok pszichésen is befolyásolhatóak. Nem hiába mondják, hogy még az időjárás is ráhatással van. Próbáld lazábban venni. Esetleg nem figyelni a ciklust, csak legyetek együtt 2 naponta és akkor nem kell tudni, mikor van ovu, úgy is elkapjátok.

nov. 24. 08:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A babatervezesnel azért is borul a ciklus,mert a sperma is hatással van a hüvelyflórára,ill a méh egeszsegere is.
nov. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!