David terhessegi teszt elazott megis olyan mintha lenne rajta masodik csik. Raneznetek?
8-9 dpon lehetek. Keszitettem egy terhessegi tesztet. Elazott megis olyan mintha lenne rajta egy masodik csik. Raneznetek kerlek?
Egyrészt túl korai a 8-9.dpo-n tesztelni. Kb a terhes nők 1%-a tesztel ilyenkor pozit. 10-11.dpo már sokkal stabilabb, de az is korai.
A teszteden a csík a ragasztást mutatja, rossz helyen is van. Ez nem egy pozitív teszt.
Pont azért ilyen mert szarrá van ázva.
Nem pozitív.
Anyám... Ez a stílus....
Az hagyján, fogy te vagy a butus, mert egyrészt foggalmad sincs, mikor tesztelj, másrészt a tesztelés sem megy... De még akik segítenek, tök normálisan, kb nekik esel....
Csak gratulálni tudok
Tenyleg 2csik van rajta.
Hamis negativ van, hamis pozitiv soha. Max kemiai terhessegnel
Csinalj egy masikat is holnap reggel elso vizeletbol. Szerintem ez pozi
9...ez mitől pozi? Egyrészt ilyen pozitív 13.dpo előtt nem létezik!!!
Másrészről az a csík nem jó helyen van....pont a ragasztásnál. 2 éve láttam hasonlót itde feltöltve..így nézett ki. Az is a ragasztásnál volt. Nem pozitív teszt volt.
Kérdező, pár napot várj, és tesztelj, lehetsz még terhes, de jelenleg ez a teszt negatív és nem is lehetne még pozitív.
A babához pedig sok sikert nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!