Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A csokoládé utáni vágy lehet...

A csokoládé utáni vágy lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Október elején voltunk együtt a barátnőmmel

Azóta többször előfordult olyan, hogy megkívánta az édességet

Jobban mint addig bármikor, és hízott egy kilót.

Három tesztet csinált mundhárom negatív lett

nov. 18. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha zabalja az édességet akkor persze hogy hízott

Én is vágyakozik a csoki után, mégse vagyok terhes.

Tesztek negatívak nem terhes

nov. 19. 05:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a csokoládé utáni vágy nem a terhesség jele.

Első jel a kimaradt menzesz.

A második a pozitív teszt.

nov. 19. 06:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azthiszem, a férjemmel kell csináltatnom egy tesztet...

Rá is sokszor rájön a csokiehetnéki roham

nov. 19. 07:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a menzesz jele a csoki kivánás.
nov. 19. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon kívántam az édeset terhesen, de pozitív volt a tesztem is.

Ja, és szülés óta is kívánom, pedig nem vagyok három éve terhes egyhuzamban 😀

nov. 19. 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A túlzott mértékű csoki evést a depresszió jeleként fognám fel, nem érzi jól magát és ezzel pótolja. A hízás is erre mutat.
nov. 19. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú, akkor nekem már lenne legalább 20 gyerekem :D
nov. 19. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem a terhesség jele. A teszt is negatív, nem terhes.

Általában a menstruáció előtt amúgy jobban kívánjuk az édeset, de ez egyéni.

Akár betegség is okozhatja a hirtelen édesség kívánást, hormonális gond, pajzsmirigy betegség, depresszió, vitaminhiány, mozgásszegény életmód, túl sok stressz stb.

1 kg hízás önmagában még nem jelent semmit. Nekünk, nőknek a súly nagyon ingadozhat, menstruáció előtt akár 2-3 plusz kilót is mutathat a mérleg.

De. Heti egyszer érdemes súlyt mérni, reggel, még evés előtt, de már wc után. Ha továbbra is hízik, vissza kell fogni az édességet. Ha úgy is hízik tovább, indokolatlanul, akkor irány az orvos, első sorban endokrinológus, hormonális vizsgálat miatt.

nov. 19. 14:15
 9/11 TENGEERPICI válasza:
A csokoládé utáni vágynak semmi köze a terhességhez. Még akkor sem ha vannak kívánós kismamák. Ha az édességre vizet iszol akkor biztosan cukor beteg leszel egy idő után és nem várandós. A legegyszerűbb módszer a naptármódszer. Ha nem akarsz teherbe esni akkor a menszesz után három nappal és max négy öt napig nem tudsz teherbe esni. Ha várandós akarsz lenni akkor bármikor csinálhatjátok amikor jólesik. Ha nem érik meg rendesen a pete akkor érdemes egy harminc napos E vitaminkúrát csinálni. De ezt minden nőgyógyásznak tudni kell. De már vannak másjelelgű problémák is. Mint kemikália, pacsuli / dezodorok, szépítószerek és egyes ételek / túlzott használata. Az étkezés mindig attól függ hogy ki milyen munkét végez. Ülő munka vagy mozgáshiány is okozhat túlsúlyt. De van aki hajlamos a testsúly gyarapodásra. Azoknak még inkább mozogni kell és nagyon oda kell figyelni hogy lehetőleg kalória szegény ételt egyenek. Aztv sem vigyék túlzásba. Csak szóltam. TENGERPICI 2024.11.24.
nov. 24. 19:33
 10/11 anonim válasza:
46%

Én a köröm pörköltet kívánom nagyon , de nem tudom a teszt pozitív lenne e...

45/F

nov. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!