Beválhat nálam a megszakítás?
Figyelt kérdés
9 hónapja ezt védekezést használjuk, rengetegszer vagyunk együtt kb minden nap valamikor többször. Eddig nem lettem terhes. Szerintetek ?nov. 15. 09:57
2/12 anonim válasza:
Van, amelyik pàrnál évekig beválik, de ahhoz kell, hogy a férfi nagyon odafigyeljen. A védekezési módok közül a legkevésbé megbízható. Ha nem gond az, ha mégis terhes leszel, akkor jó lehet nektek ez a módszer. Ha nem tudnátok most felnevelni egy gyereket, akkor védekezzetek máshogy.
3/12 anonim válasza:
Mi így "védekezünk" 10 éve. Akkor lett baba, amikor akartunk. Nálunk bevált. Ezzel olyan próbálkozzon, akinél nem gond, ha mégsem jön be!😃
4/12 anonim válasza:
Ha egy alkalommal egy aktus van akkor jó lehet... ha kettő akkor nem. Mert a pasi elélvez, utána maradnak bent spermiumok és a következő aktus során az előváladékba belekerülve már benned is lesznek. Ez továbbra sem védekezési mód.
5/12 anonim válasza:
Ha nem baj ha becsúszik a baba, akkor jó így. Nem olyan biztonságos mintha vedekeznetek. De én is voltam így ezzel és nem lettem terhes, szerencse, meg ha a pasi tényleg időben ki tudja venni akkor működhet.
7/12 anonim válasza:
Mi is így "vèdekezünk"már 10 ève.Sokat vagyunk mi is együtt.Eddig csak akkor lettem terhes ,amikor akartam.Az első fèrjemmel 17 èvig voltam,szintèn megszakítással voltunk együtt,de soha nem lettem terhes,ha nem akartam.Van egy közös gyerekünk,ő úgy lett,hogy kiszakadt a gumi.Erről ennyit.
8/12 anonim válasza:
Az lemaradt,hogy peteèrèsnèl jobban szoktunk vigyázni.
9/12 anonim válasza:
Ki tudja.
Vagy szerencséd lesz vagy nem.
10/12 anonim válasza:
Mi 7 éve így védekezünk, és csak akkor lettem terhes, amikor akartuk. Akkor elsőre ráadásul mindkét gyerekkel, szóval nincsenek termékenységi gondjaink se. Elhiszem, hogy nem 100%os módszer, de azt se állítanám, hogy nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!