Ovuláció után sűrű fehér krémszerű folyás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Eddig ilyet soha nem tapasztaltam, viszont ez volt az első "próbálkozós" hónapunk, pont együtt is voltunk ovulációkor (4 napja). És most megijedtem, hogy esetleg valami fertőzés? Semmi gondom, bajom nincsen. Csak mivel előtte alkalmaztuk a naptár módszert, így tusztában vagyok vele, hogy papírforma szerint mikor milyen máhnyaknyákot "kellene" tapasztalnom a ciklus során reggelente.tegnap 08:21
1/1 anonim válasza:
A nyákot gyakran váltja fel a sűrű krémes váladék, tök normális. Mivel gyereket akarsz, most jobban megfigyeled magad és kicsit rápörögtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!