Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció idején milyenna folyás?

Ovuláció idején milyenna folyás?

Figyelt kérdés

Ovuláció napjan krémszerű és utána már a megszokott?

Ha krénszerű folyás van akkor másnap a legesélyeseb?

kicsit kusza a mesntruációm így kénytelen vagyok ezt figyelni

2018. okt. 30. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kusza menstruációval ne a nyákot figyelgessed, hanem vizsgáltasd ki magad. Előrébb leszel.
2018. okt. 30. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Tankönyv szerint tojásfehérje-szerű, de senkinek sem egyforma, valaki soha nem is tapasztal áttetsző-nyúlós nyákot, valakinek egy napig van, másnak több napig is tart, stb. Szerintem egyszerűbb, ha hőt mérsz és ovu tesztelsz. Nekem ovu előtt általában két nappal volt tojcsis nyákom, de nem mindig jelentkezett.

Mennyire kusza a ciklusod? Érdemes lenne kivizsgálni, mert pl. nekem 35-42 napos volt, időnként még tovább is elhúzódott, és egy rutin vérvételből derült ki, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van. Amióta szedek rá gyógyszert, óramű pontos lett a ciklusom (31 nap) és azonnal teherbe estem, amikor elkezdtünk próbálkozni.

2018. okt. 30. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:
a hőmérőzést valaki elmondaná hogyan csinálja? még sosem próbáltam..
2018. okt. 30. 12:22
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem minden rendben van mar voltam vervetelen is. es 28-35napos ciklussal mar szuletett gyerekem de akkor csak besaccoltam a napokat. 7 honapot varatott magara az eletem ertelme :)
2018. okt. 30. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt minden le van írva:

[link]

2018. okt. 30. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én innen tanultam: [link]
2018. okt. 30. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:

nagyon szepen koszonom :)

nekteknbevalt ?

2018. okt. 30. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan mint a tojásfehérje.
2018. okt. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!