Inszemináció utáni 15. Napon barnázás jót vagy rosszat jelent?
Ahogy már előttem írták, sajnos valószínűleg nem sikerül, meg akar jönni a menstruáció, csak a progeszteront miatt még nem tud.
Nekem is pont ez volt, 2 hete 😥 Szóltam a koordinátornak, rögtön mondta, hogy valószínűleg nem sikerült sajnos az inszemináció. De a progeszteront nem hagyhattam abba, amíg a hcg vérvétel negatív eredmény meg nem érkezett.
Neked mikor lesz a hcg vérvétel vagy volt már?
Nincs vérvétel? Na jó, az fura, ilyet még nem hallottam, azt hittem, minden intézményben kell.
Ismerősödnek később fogant, az a magyarázat 😊 Inszeminációnál előfordulhat, hogy 1-1 tüsző később reped meg. Ezért javasolják, hogy inszemináció napján is este együtt kell még egyszer lenni, és utána napokban is. Mert bármikor repedhet még egy tüsző.
Tesztelj 10-es érzékenységűvel, reggeli vizeletből.
Akkor mikor kell abbahagynod a progeszteront, ha nincs vérvétel?
Nálam lombiknál is csak vizeletteszt volt (Tapolca).
Köszi #8 az infót, úgy látom ez eltérő akkor intézményeknél, érdekes.
Lombiknál mondjuk érthető, hogy elég a vizeletes teszt, mert ott pontosan tudják, hogy mikor volt a beültetés, ha vizeletből negatív 10-14 nappal utána, az az is marad, abba lehet hagyni a progeszteront. Lehetetlen lenne fizikailag később, máskor teherbeesni.
Inszeminációnál furcsa csak nekem, hogy nincs vérvétel 14-15. nappal utána, akkor mikor kell abbahagyni a progeszteront, de hát ahány intézmény, annyi féle protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!