Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsináltam ma egy clearblue...

Megcsináltam ma egy clearblue digitális tesztet és negatív csík jött ki viszont rajta keresztül egy másik csík kor vonalban ! Gondoltam szét szedem és belül a kettő csík közül egy pozitív ! Ilyenkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés
ma 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Nyilvan a teszt szetszedve nem ervenyes.

Ismeteld meg 2 nap mulva mondjuk, de ez nem egy erzekeny teszt, vehetsz masikat is.

ma 09:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A digitális clearblue, ha pozitív, akkor a plusz jel látstik és alatta írja hanyadik hét. Nekem 2 nap késésnél 1-2

Felesleges volt szétszedni, ha a digitális másképp működik, mint a simák. Alapvetően 3-4csík van rajta és az erősségéből látja terhes vagy vagy sem. A testt szerint jelenleg nem vagy terhes, vagy túl korán használtad. A digitálisat elmaradt mensitől kell használni, pláne, hogy nem is olcsó.

ma 10:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meg 3 nap van a nem vártig! Csak azért szedtem szét mert nem értettem a miért van rajta a pozitív jel körvonala! Ha negatív akkor negatív nem?
ma 10:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Nezd meg a tajekoztatoban, hogy mit ir, biztos vagyok benne hogy le van fotozva minden, az is hogy mikor pozitiv, az is hogy mikor negativ.

De nem egeszen vilagos nekem, ha egy fekete korben van egy vizszintes feher vonal, az negativ.

ma 10:52
 5/16 A kérdező kommentje:
Van egy negatív jel és a pozitív jel korvonala keresztben rajta ! A tájékoztatóban nem találok erről semmit!
ma 10:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezt inkább vedd érvénytelennek. Rossmannban facelle 10-es teszt sokkal olcsóbb és az engem még nem vert át.
ma 11:01
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Negatív a teszted, fogadd el. Ha pozitív lenne, akkor nem csak a körvonala látszana, és ki is lenne írva, hogy 1-2, 2-3, vagy pedig 3+ (a fogantatás óta valószínűsíthetőleg eltelt hetek száma). Aki pedig szétszed egy pozitív digitális CB-t, az 3 csíkot fog találni, nem kettőt. Láttam már itt a gyakorin más ilyen elvetemültet is.
ma 11:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérlek ne akarj gyereket ha egy digitális teszt is kifog rajtad!!!

Azért van rajta mert ha pozi lenne akkor az jönne ki. Pusztán csak nem tudtak máshogy megoldani!

De ha pozi lenne a hetet is ki írná!

ma 11:03
 9/16 anonim válasza:
100%

Tudom mit mondasz. Elsőre én sem értettem hogy van ez. Nézd meg a neten hogy néz ki egy negatív cb teszt, mert én sem hittem el, hogy egy tuti pontos drága hiper szuper teszten ilyen van. Először arra gondoltam hogy hibás, de nem. A negatívnál látszik a pozitív körvonala. A teszted most biztos negatív.

Amígy nem jön meg van remény, drukkolok neked

ma 11:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Meg csináltam egy egyszerűt és szemmel láthatóan pozitív! Köszönöm szépen a válaszokat! Meg a le kezelőket is!
ma 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!