Én értettem félre és abszolút nem akar több gyereket?
Lehet, hogy vágyna ő még rá, de nem akarja "tudatosan" eldönteni, hanem így a laza védekezéssel mondhatni rábízza egy rajta kívülálló dologra, hogy akkor ha jönni akar, akkor jöjjön, ha nem, akkor ennyi volt. Mert tudatosan ő személy szerint öregnek érzi már magát/magatokat a babázáshoz, vagy a korkülönbséget soknak tartja, vagy akármi.
De ez persze csak találgatás, nyilván nem tudhatom, de a leírásod alapján nekem ez ugrott be. Biztosat csak akkor fogsz tudni, ha megkérdezed tőle és elmondod neki azt is, amit itt leírtál, hogy az eddigiek alapján téged nagyon meglepett ez a fajta kategorikus elutasítása a gondolatnak is. Sajnos akármit is írunk itt az internet túloldaláról, biztosat tényleg csak így fogsz megtudni, ha kommunikáltok.
Azért 16év után szerintem megérne még egy beszélgetést, mert picit gáz, hogy idegeneknek kell kitalálni, hogy mit gondol életed párja.
Amúgy, ha már ez ilyen tippelős kérdés, szerintem egy kis kapuzárási pánik. Öregnek tartja magát, talán téged is és fél, hogy nem jönne már össze. Ha azt mondja, nem akar már, nem érzi kudarcnak, ha tényleg nem.
3-assal értek egyet. Nem akar több gyereket, de mikor egy felfokozott állapotban figyelmeztetted a védekezésre, akkor csak valamivel meg akart nyugtatni (vagy akár saját magát is ezzel a családos szöveggel, hogy megérdemlitek a kockázat ellenére) hogy számára kellemesebb módon folytatódjon az együttlét.
Én arra tippelek, hogy annak kell hinni amit felöltözve higgadtan mond.
16 év után ez miért ennyire nehéz kérdés...? Mi együtt vagyunk 7 éve, és pontosan tudom, hogy egy véletlen harmadik gyereknek örülne, mert ő szereti őket, de közben a háta közepére sem kívánja már a babázást, meg a nyűglődést. Mert megkérdeztem és elmondta. Ennyi. Próbáld ki, nálatok is lehet, hogy működne, hogy "Sanyi figyelj, múltkor A-t mondtál, most meg B-t, akkor ez hogy is van, mert összezavarsz?"
Vele élsz bakker, ő a gyereked apja, és nem tudod ezt megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!