Valakinek volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Mindig is 6-7napig szoktam menstrualni es erosen. Siman elszokott fogyni 2dobot tampon 1csomag betettel.Nem csak pecsetelos verzes volt,mondjuk a megszokott supermaxi tampon helyett eleg lett volna a normal,ami nem megszokott azota,miota menstrualok(kb 15eve) A legutobbi menzeszem meg ugy nezett ki, hogy masfel napig megvolt,eleg volt 2betet egy napra, majd 1nap szunet,este ujra megjott miutan egyutt voltam a ferjemmel,reggelre alig volt benne valami. Majd azota sincs semmi.Ami meg furcsa,hogy csak kozvetlen elotte(mikor reggel ebredtem) akkor gorcsoltem csak egy kicsit,utana mar nem. Menstruacio elott voltunk egyutt kb 1hettel,nagyon szeretnenk babat. Van aki azt mondja elofordul menstruacio terhesseg elso honapjaban ha kesoi a fogantatas,van aki azt mondja ha mar megjott,akkor tuti nincs baba. Nem merek tesztelni sem meg,mert 2het telt el kb a lehetseges idoponttol,illetve csalodastol is felek hogy megint beleeltem magam. Ti melyik allitasban hisztek? Esetleg tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban?tegnapelőtt 18:10
1/5 anonim válasza:
Én a teszben hinnék, nem a gyakorin jósoltatásban 🤷
2/5 A kérdező kommentje:
Nem josoltatni akarok,annyi volt a kerdes,hogy ki melyik allitasban hisz,esetleg volt e valakinek ilyennel kapcsolatban(lett vagy nem belole baba). Nem azt kerdeztem hogy szerintetek terhes vagyok e
tegnapelőtt 20:11
3/5 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogyha csak egy pár pötty barna/rozsaszin fojása van valakinek a nem várt környéken, akkor lehet terhes. Úgy gondolom rendes vérzésnél nincs baba. Nagyon ritka szerintem hogy valaki tényleg menstrual az első hónapban.
4/5 A kérdező kommentje:
tapasztalata*.
tegnapelőtt 20:19
5/5 anonim válasza:
Sógornőm "menstrualt" terhesen egyszer, ezért gondolta, hogy nincs baba, de volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!