Létezhet e olyan hogy terhességi gyorsteszt pozitív lett, de mégsem áll fenn terhesség? !
Én még csak egy tesztet csináltam, holnap megyek dokihoz, aszem az a biztos...
Hát sajna nem volt betervezve úgyhogy először inkább azért drukkolj hogy mégse legyek terhes, de ha mégis, akkor azért hogy minden simán menjen a babával, nagyon félek...
Köszi :-)
Utolsó vagyok, akkor mindenhez drukkolok! :)
Azért majd írd meg, mi volt! :)
Tudom rég kérdeztétek, de gondoltam megosztom veletek hogy jártam....hát a dokinál akkor bizony kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok, párommal eldöntöttük hogy megtartjuk, mit lehet tenni... a doki azt mondta az hogy fog. gátló mellett estem teherbe nem jelent gondot, de múlthét szerdán (9 hetesen) elkezdtem görcsölni és vérezgetni, bementünk a kórházba és közölték velem hogy elhalt a magzat, ezértr missed abortuszt kellett csinálni... hát szörnyen érzem magam azóta, és félek hogy többet nem lehet gyerekem!!! nem volt tervezve, de utána mégis annyira örültünk neki, már a neveket találgattuk...
BELEHALOK!!!!!!!!!!!!!
Jaj, rettenetesen sajnálom, én voltam, akinek erős csíkja volt, mégsem volt baba... Nekem is most volt vetélésem dec 30-án, teljesen átérzem a helyzeted... :( Nagyon nehéz...
Dehogynem lehet gyereked!! Ne is gondolj ilyenekre!! Fel a fejjel, ha gondolod, írj privit. Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!