Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintem nem terhes de ő ezt...

Szerintem nem terhes de ő ezt állitsa mi az igazsag?!?

Figyelt kérdés
A baratnommel szexeltunk 5 napja es elszakadt a gumi de nem elveztem bele aztan huztam masat,most azt mondja hogy erzi a terhesseg tuneteit szerintem 100% nem igaz ,vagy nem az enyem …olvastam errol es 5 het utan vannak az elso jelek nem 5 nap utan..valaki tudna segiteni ebben?elore is koszonom

tegnap 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9. azt kérdezte, hogy a vasárnapi szex előtt mikor volt szex...
tegnap 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
ok, látom, érted :)
tegnap 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor most voltatok együtt először. Ha terhes, akkor az tuti nem a tiéd...5 nap után nincsenek tünetek. Vagy lehet, hogy tényleg rástresszelt a kiszakadt gumira és beképzeli. Vegyetek egy tesztet és csinálja meg pár nap múlva, akkor kiderül.
tegnap 12:44
 14/20 A kérdező kommentje:
13. Ma vettem tesztet holnap megcsinálja
tegnap 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha 5 napja volt a szexbaleset, akkor teljesen felesleges holnap tesztelni a barátnődnek. Ha terhes is, nem tőled van - vagy legalábbis nem a vasárnapi aktusból.
tegnap 13:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#16-nak igaza van, ha jól tudom az érzékenyebb tesztek is két hét után mutatnak releváns eredményt, ezért írtam, hogy még várjatok pár napot.
tegnap 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
5 nappal aktus után még nem létezik terhesség, ha terhes akkor az nem abból az aktusból. Aktus után 19 nappal fog biztosat mutatni a teszt. Ne hagy magad palira venni.
tegnap 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen kérdés már volt itt pár hónapja

Unatkozol?

tegnap 13:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkindk
tegnap 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont azért csináljon holnap tesztet, mert ha pozitív (márpadig ha valóban tünetei vannak, akkor már mutatja a teszt), akkor tuti nem a tiéd, és le is van zárva a téma.

Ellenben ha vártok pár napot, (mondjuk 4-5), akkor már lehet a tiéd is a teszt alapján, és pár nap eltérést lehet a dokik sem fognak tudni biztosra mondani, főleg ha soká kapna időpontot az első vizsgálatra. Szóval akkor jobban át tud vágni, ha akar...

tegnap 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!