Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet szerintetek baba?

Lehet szerintetek baba?

Figyelt kérdés
“Mindjárt megjön” érzésem van, napok óta. Holnap kellene meg jönni-e. Ez az első próbálkozás honapunk. Félek tesztelni még. Volt olyan aki azt érezte hogy mindjárt megjön és végül babás lett? 🙂

okt. 30. 23:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok, engem is lepontoztak

Vicc kategória, hogy itt nem lehet leírni a saját tapasztalatot, mert már mindjárt jönnek a fröcsögő mindent tudó emberek.

okt. 31. 13:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Igazából a mindjárt megjön érzés minden terhes nőt érint. Kit sokáig kit kevesebb ideig. Viszont minden mensi előtt állót is. Szóval hülyeség ennyiből babára gondolni. Minden pms tünet terhes tünetnek felel meg, csupán terhesen elmarad a mensi is :)

Sok sikert.

okt. 31. 14:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Csináltam ma tesztet, de halvány pozitívnak lattom
nov. 2. 13:57
 14/26 A kérdező kommentje:
Képet hogy lehet feltölteni?
nov. 2. 14:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Imbb feltöltöd és másold ide a linket
nov. 2. 14:09
 16/26 A kérdező kommentje:
[link] ez az
nov. 2. 15:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Gratulalok, elég pozitív az :))
nov. 2. 15:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor gratulálok, hatalmas mázli elsőre sikerrel járni :)
nov. 2. 15:22
 19/26 A kérdező kommentje:
[link] Csináltam még egy tesztet, ez mintha halványabb lenne, mint az első. Remelem nem száradás vagy szellem csík ☹️
nov. 2. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen jók. Ilyenkor még egy két pohár víz vagy más étel több pisi is befolyásolja az erősségét. 2 nap múlva ismételj.
nov. 2. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!