Lehet szerintetek baba?
Figyelt kérdés
“Mindjárt megjön” érzésem van, napok óta. Holnap kellene meg jönni-e. Ez az első próbálkozás honapunk. Félek tesztelni még. Volt olyan aki azt érezte hogy mindjárt megjön és végül babás lett? 🙂okt. 30. 23:13
2/26 anonim válasza:
Folyamatosan ezt éreztem, a pozitiv teszt után is volt ilyen érzésem.
Mégis baba volt a dologban,2,5 éves a kis kópé ☺️
3/26 anonim válasza:
Jósoltatás helyett tesztet ajánlanék.
4/26 anonim válasza:
Nekem baba nélkül is és babával is ilyen volt. Csak ebből kiindulni...inkább csinálj tesztet.
5/26 anonim válasza:
Nekem egy hetet kèsett ès nem vagyok terhes.Semmit nem jelent.
6/26 anonim válasza:
Biztosat pedig csak a teszt fog mutatni. Ha ma kell megjönnie, akkor már kimutatja. Nem attól leszel terhes, vagy nem terhes,ha csinálsz egy tesztet. Ne félj tőle. Ilyenkor egyébként hajlamosak vagyunk minden apró tünetet betudni terhességnek. Szurkolok, majd írd meg, hogy mi lett az eredmény.
7/26 anonim válasza:
Tesztelj nyugodtan. Ígyis úgyis kiderül! ☺️szurkolok!
8/26 anonim válasza:
Igen, de ugyanúgy meg is jött már ilyenkor. Csinálj tesztet és megtudod.
9/26 anonim válasza:
1-es vagyok. Baj, hogy így volt?
Ez volt a kérdés: "Volt olyan aki azt érezte hogy mindjárt megjön és végül babás lett?"
10/26 anonim válasza:
Én a 7es vagyok, engem is lepontoztak .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!