Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy esetleg a...

Beágyazódás vagy esetleg a felfázás/vesehomok következménye?

Figyelt kérdés

Ovulációm 21-én volt, 25-én a felfázás tünetét (fájdalmas pisilés) éreztem, 26-án ugyan úgy de volt már 1-2 csepp vér is a végén, nagyon enyhén színezte meg a vizeletet. 27-én (csak reggel) pedig már nagyon apró alvadt vért láttam a WC papíron, 28-án ugyan úgy a reggeli pisilésnél megint apró alvadt vér volt…

Voltam már felfázva, mindig egy nap alatt túlvagyok rajta ha figyelek a folyadék bevitelre, de ez most nekem durvább volt és hosszabb…

okt. 30. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A beagyazodas se nem fájdalmas, se nem húzódik el napokig a miatta való vérzés, ami nincs is amúgy mindenkinek. Nekem egyetlen csepp volt a wc papíron anno (ha az egyáltalán az volt:D), és ennyi, utána 9 hónapig nem láttam vért a bugyimon. Ez valami fertőzés, betegség lesz. Orvos! Jobbulást.
okt. 30. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy erős húgyúti gyulladás,netan veseérintettséggel. Nem is fog megjönni,amíg ilyen bajod van.
okt. 30. 13:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy a beágyazódás nem jár ilyen nemű fájdalommal, inkább a pár csepp vér és a minimális alvadt vér miatt jutott eszembe. Sehol sem találtam olyat, hogy durva felfázásnál alvadt vér előfordulhat. De tényleg annyira minimális volt, mintha meg akarna jönni, vagy ki tudja… tegnap már nem éreztem semmit, ma mintha megint picit kellemetlen lenne pisilés, de csak enyhén érzem annak.

okt. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!