Hasonlít a vesehomok okozta fájdalom a menstruációs fájdalomhoz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy milyen a vesehomok/vesekő. Azt szokták írni, hogy ilyen szúró, sugárzó fájdalom az alhasnál, ágyéknél, de nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehet. Mennyire hasonlít egy menstruációs görcshöz? Vagy mihez lehetne hasonlítani?júl. 4. 23:01
1/3 anonim válasza:
Ennek semmi köze a menstruációs fájdalmakhoz, mivel a vese, a húgycső és a húgyhólyag különálló szervek a méhtől, külön receptorokkal.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy semmi köze egymáshoz. Csak az érdekel, hogy mihez hasonlítható.
júl. 4. 23:15
3/3 anonim válasza:
Talán ahhoz hasonlítható, mint amikor sokáig nem tudsz kimenni pisilni, holott nagyon kell, és visszatartod. Ilyenkor elkezd at amber érezni egy nyomást is (a hólyag feszülésén kívül) a csípője felett, nos az a vese. Képzeld el ezt az érzést fájdalommal társulva, és nem csak ott, hanem rosszabb esetben a vese és a húgyhólyag közötti csatornán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!