Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasonlít a vesehomok okozta...

Hasonlít a vesehomok okozta fájdalom a menstruációs fájdalomhoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy milyen a vesehomok/vesekő. Azt szokták írni, hogy ilyen szúró, sugárzó fájdalom az alhasnál, ágyéknél, de nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehet. Mennyire hasonlít egy menstruációs görcshöz? Vagy mihez lehetne hasonlítani?
júl. 4. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a menstruációs fájdalmakhoz, mivel a vese, a húgycső és a húgyhólyag különálló szervek a méhtől, külön receptorokkal.
júl. 4. 23:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy semmi köze egymáshoz. Csak az érdekel, hogy mihez hasonlítható.
júl. 4. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán ahhoz hasonlítható, mint amikor sokáig nem tudsz kimenni pisilni, holott nagyon kell, és visszatartod. Ilyenkor elkezd at amber érezni egy nyomást is (a hólyag feszülésén kívül) a csípője felett, nos az a vese. Képzeld el ezt az érzést fájdalommal társulva, és nem csak ott, hanem rosszabb esetben a vese és a húgyhólyag közötti csatornán is.
júl. 4. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!