Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12.napja késik, minden tesztem...

12.napja késik, minden tesztem negatív. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk még babát, 22 éves vagyok. Soha nem volt szinte rendszeres a menzeszem, de ennyire hosszú nagyon régen volt. Mint említettem 12. napja késik és nagyon parázok, hogy mi lehet a baj. 1 hete folyamatosan fájnak a melleim, majd a bimbóim, de mintha elkezdett volna enyhülni, mint ahogy a menstruáció előtt szokott, ma pedig már vizes folyást is észrevettem. Sajnos olyan vagyok, hogy eszeveszetten tesztelgetek és már van kb 6-7 tesztem, mind teljesen negatív és mindegyiket első vizeletből. holnap is tesztelek, de nagyon várom, hogy megjöjjön. Tudnátok segíteni, hogy mi a baj? Meg fog jönni?

okt. 29. 19:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma már minimális barnázást figyeltem meg és ma estére pici görcsöket érzek.
okt. 30. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor megjőtt a menzid úgy tűnik! :)
okt. 30. 20:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Most még nem, de remélem meg fog. Ezek után biztosan elmegyek dokihoz, egyébként minden évben csinálok egy kivizsgálást, de most előrébb hozom. Mert ez kiakaszt.
okt. 30. 21:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Délelőtt meg is jött.

Köszönöm a segítségeket😀

tegnapelőtt 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!