Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12.napja késik, minden tesztem...

12.napja késik, minden tesztem negatív. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk még babát, 22 éves vagyok. Soha nem volt szinte rendszeres a menzeszem, de ennyire hosszú nagyon régen volt. Mint említettem 12. napja késik és nagyon parázok, hogy mi lehet a baj. 1 hete folyamatosan fájnak a melleim, majd a bimbóim, de mintha elkezdett volna enyhülni, mint ahogy a menstruáció előtt szokott, ma pedig már vizes folyást is észrevettem. Sajnos olyan vagyok, hogy eszeveszetten tesztelgetek és már van kb 6-7 tesztem, mind teljesen negatív és mindegyiket első vizeletből. holnap is tesztelek, de nagyon várom, hogy megjöjjön. Tudnátok segíteni, hogy mi a baj? Meg fog jönni?

okt. 29. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Negatív a teszt, nem vagy terhes. Lehet, kimarad ez a hónap, és majd következő hónapban jön meg, ez is tök normális, vagy legalábbis gyakori, ha amúgy is rendszertelen a menzeszed. Nekem is az, és volt ilyen, nem egyszer. Ha védekeztek rendesen, nincs okod terhességtől felni.
okt. 29. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Elmész egy nőgyógyászhoz és kérsz egy hormonális kivizsgálást vagy majd megmondja mit. 22 évesen már ki kellett volna alakulnia a rendszeres ciklusnak (mondjuk ha csak 1-2 nap eltérés van az nem rendszertelen, de ha hetek akkor az lehet problémás).

A mellfájdalom nekem ovu után van és kitart a menstruációm kezdete előtti napig, ez amúgy pms tünet, jár ehhez még ingerlékenység. Olvass utána a pms tüneteknek biztos nem csak egyet fogsz találni ami stimmel rád.

Nincs baj, de egy normális kivizsgálással kiderül, hogy nincs e valami olyan hormonális eltérés nálad ami miatt esetleg gyógyszert kell szedned vagy valami.

Illetve az ,hogy egy-egy alkalommal hosszabb a ciklusod önmagában normális is lehet, mert nem vagyunk svájci óraművek és néha van a normálistól eltérő ciklus.

okt. 29. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
2# 26 vagyok, soha, de soha nem volt rendszeres ciklusom, csak fogamzásgátlóval. De gondot nem okozott mégse, pl első próbálkozásra teherbe estem, amikor akartam
okt. 29. 19:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Picit megnyugtattatok, akkor lehet a cici fájás miatt és a vizes folyás miatt várhatom 1-2 napon belül?
okt. 29. 20:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom. Nekem menstruáció előtt sose fajtak a melleim, és folyást sem figyeltem meg akkor.
okt. 29. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hogy 2 hónap is kimaradt egymás után. 2+1 tesztnél azért megálltam (2t az első hónapban, 1et a 2.hónapban). Attól nem lesz pozitív, hogy minden nap csinálsz. Sőt, nekem rendszeresen évente egyszer olyan 50 napra jön meg. (2x estem teherbe, amikor tényleg akartunk, és elsőre meg is fogantak.)

Nem vagyunk gépek, nem mindenkinek rendszeres, és nem mindenki ugyanolyan tünetekkel menstruál. Stressz is befolyásolja.

okt. 29. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Egészséges nőnek simán kimaradhat 1 hónap menstruáció minden egyéb ok miatt.
okt. 29. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Miatt=nélkül
okt. 29. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindig ilyen mensi előtt egyetem alatt vizsgákkor mindig kimaradt a menzim a stressztől.
okt. 29. 22:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, így próbálok nem rá parázni.
okt. 29. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!