Ha 3 napja volt az aktus a párommal, akkor lehetséges hogy máris van terhességre utaló jel?
Figyelt kérdés
Hasi fájdalom, folyás, bármi ami eltér a normáltól.2010. nov. 4. 20:16
11/14 anonim válasza:
Nekem az 5. héttől volt, de csak miután teszteltem.
12/14 anonim válasza:
Szerintem meg normális a doki, hogy egyáltalán megvizsgálta és nem írt fel neki tablettát, mert fejletlen a méhe!!! Sokan csak kiírják, majd 10 év múlva, ha babát szeretnének, lehet erőlködni, mert nem jön vagy nem marad meg!
Szerintem a párod nem érzi pontosan mennyi spermája van. Egy nagy és hosszú orgazmus nem azt jelenti, hogy sok a sperma. Ha óvszerrel védekeztek és nagyon figyeltek rá, akkor nem leszel terhes. Szerintem most sem vagy, de egy hét múlva vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj!
13/14 anonim válasza:
Nem, ilyenkor még nincs semmi jel...
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat! Nagyon igazságtalannak tartanám, ha terhes lennék, hiszen mi tényleg gondoltunk a védekezésre. Viszont azt hiszem ezek után pluszba fogunk használni krémet, vagy valamilyen kúpot az óvszer mellett. Csak múlna gyorsabban az idő.....
2010. nov. 5. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!