Ha 3 napja volt az aktus a párommal, akkor lehetséges hogy máris van terhességre utaló jel?
Figyelt kérdés
Hasi fájdalom, folyás, bármi ami eltér a normáltól.2010. nov. 4. 20:16
1/14 anonim válasza:
Lehetetlen! Majd kb. 5-6 hét múlva.
2/14 anonim válasza:
Nem hinném..nekem nem volt..elvileg hét nap mire a méhbe ér és ott még három -négy nap mire beágyazódik , na a beágyazódást már van aki megérzi,,én az elsővel nem éreztem semmit a másodiknál enyhe hasfájsát és szurkálást éreztem...folyás ha tojásferhérjés és a hasi fájaldom is lehet peteérés jele..
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy csak beképzelem magamnak. Olyan mintha szúrna az alhasam, igaz szinte semmit sem eszek semmi étvágyam annyira félek. Óvszerrel védekeztünk ami tutira nem volt lyukas mert feltöltöttük utána vízzel, viszont úgy érezte hogy sok spermája volt és a gumiban egyáltalán nem volt sok.....
2010. nov. 4. 20:22
4/14 anonim válasza:
Mensitől számolva hanyadik ciklusnapodon vagy most?
5/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes vagy, beképzeled!
6/14 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, hogy igazából nekem nincs is menstruációm. Utoljára júliusba volt, de akkor is max 3 napos kevéske. Amikor voltam nődokinál azt mondta fejletlen a méhem, de ilyen fiatalon felesleges gyógyszert szednem rá. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nincs peteérésem, nagyon félek.
2010. nov. 4. 20:27
7/14 A kérdező kommentje:
Pecsételő vérzésem amúgy minden hónapban van, meg barna folyásom is, olyan 1 hétig tart, az pont most volt vagyis még van is.
2010. nov. 4. 20:29
8/14 anonim válasza:
Ez a doki nem százas,,milyen dolog már ez egy legyintéssel ezt elintézni, oka van annak ha nem normális a mensid azaz szinte nincs is, és szinte mindig hormonális oka van a pecsételéseknek is...és igen, mi van ha épp most a pecsételés pé-miatt volt..persze lehet hormongond miatt is..nem tudom..én úgyhiszem a fájdalmad nem terhességtől van..ha mégis akkor nem mostani a dolog hanem lehet már korábbi..én egy tesztet csinálnék a helyedben és orvost is váltanék!!!!!!Ne hagyd annyiban, mert lehet meddővé tesz a hormonzavar.
10/14 anonim válasza:
Kepzelodsz, mert agyon parazod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!