Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10.Dpo-n reggeli teszt (Elysiu...

10.Dpo-n reggeli teszt (Elysium) pozitív?

Figyelt kérdés

Nem használtam még ilyen tesztet. Mivel esélytelennek éreztem,hogy baba lehet, ezért a teszt elvégzése után fèlreraktam. Kb 5-6perccel később néztem csak rá, akkor ilyen volt. Ez lehet száradási csík?

Korábbi terhessègeimnèl digitálisat használtam, azért vagyok bizonytalan.

okt. 26. 12:40
 1/7 A kérdező kommentje:
okt. 26. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy pozitív teszt
okt. 26. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Kizárt. Ez egy pozitív teszt.
okt. 26. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez pozitív....

Mikot olvastam a 10.dpo, biztos voltam benne, hogy egy 100adik negatív teszt az oldalon. De nem. ezen ott a 2.

okt. 26. 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Pont azért is kérdezem,mert csak 10.dpo, és egy olcsó teszt. Ezzel nincs tapasztalatom.

Köszönöm a válaszokat!

okt. 26. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Aztaaaa! Ez igen erős pozitív😀
okt. 26. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát akkor korabban jött idén a Jèzuska nekünk 😊 annyi hónap próbálkozás után pont feladtam már a remènyt 😊 de nyilván addig nem élem bele magam, amíg a kezembe nem adják.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

okt. 27. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!