Hű, azért az számomra nagyon durva, hogy valaki úgy akar gyereket vállalni, hogy ki tudja jelenteni azt, hogy a peteéréskor voltak együtt. És mindenzt már az első hónapban...
Biztosan én vagyok rosszul összerakva, de nekünk nem havi 1-2 alkalom jött össze, az se naptárhoz igazodva (nyilván hosszas sikertelenség után az ember kénytelen a naptárt nézni), de ez az elején kicsit fura.
okt. 22. 08:32
12/18 A kérdező kommentje:
Nem naptár szerint vagyunk együtt kedves utolsó, hanem akkor amikor jól esik, de vissza tudom követni hogy mikor milyen fázisban van a testem
okt. 22. 08:40
13/18 anonim válasza:
Akkor ne az írd, hogy akkor voltatok együtt, hanemm azt, hogy akkor IS.
okt. 22. 08:44
14/18 anonim válasza:
A 8 altalanos kijartad ? Csak mert ott tananyag ez, vagy epp hianyoztal ?
okt. 22. 12:43
15/18 anonim válasza:
Ha 28án kellett volna megjönnie de ma megjott, akkor nem peteéréskor voltatok együtt, mert akkor az volt korábban, és azért jött meg előbb. Peteérés utáni napok mindig ugyanolyan hosszúak, ha törik, ha szakad. Ha hosszabb a ciklusod, akkor a peteérés később volt.
okt. 22. 13:35
16/18 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen idióta kérdést feltenni? Honnan a francból tudjuk? Nézzél már kicsit körül a világban..,. Jobb is, hogy nem lettél terhes. Ne is legyél még egy jó darabig.
okt. 22. 13:56
17/18 anonim válasza:
Azta... Én is kérdezhetném ugyanezt, de én 14 hónap nem-védekezés után 🙃
okt. 22. 14:58
18/18 anonim válasza:
Mi még konkrétan nem tervezünk gyereket, de 10 hónap alatt a megszakítás, vagy sz*runk bele és csak élünk módszerrel nem estem teherbe. Pedig ebből vagy 5 hónapban telibe ovulációkor is voltunk együtt, mert nekem olyan erős tüneteim vannak, hogy nem kell ovulációs teszt hozzá kitalálni. Amúgy azóta kiderült, mi is a gond, meg lehet oldani szerencsére, de addig nem fog menni. Úgyhogy továbbra sem védekezünk.
De még ha nincs is ilyen gondod, mint nekem, akkor sincs rá garancia h pikk-pakk lesz baba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!