Terhesség lehet?
6. Napja hogy szedem a fogamzásgátlót a menstruációm kezdete óta, holnap már elmúlik, viszont kétségeim vannak
Nem tudom, hogy a gyógyszer miatt esetleg, de a melleim érzékenyek, hason fekve nagyon fáj, fáj a hasam alja, napközben többször van hányingerem. Most nem is volt annyira intenzív a menstruációm mint máskor, lehet hogy ez az egész a gyógyszer miatt van?
Gyógyszer szedés előtt voltam együtt a párommal védekezés nélkül, de nem fejeztük be az aktust. Lehet hogy kéne inkább vennem egy tesztet? Mit gondoltok?
Ha terhes lennél akkor nem jött volna meg
De ha az megnyugtat akkor csinálj egy tesztet pl egy hét múlva
Szerintem elég kicsi az esélye a terhességnek
Fogamzásgátló szedésekor nem lesz menstruációd. Megvonásos vérzés van, ez nagyon fontos.
A fogamzásgátló tabletta nem véd azonnal, rá van írva a tájékoztatóra, hogy meddig kell az első levél alatt még kiegészítő módon, például óvszerrel védekezni.
Ha volt védekezés nélküli együttlét, még a gyógyszer előtt, vagy a gyógyszer első 1-2 hetében (rá van írva a tájékoztatóra), akkor fennáll a teherbeesés esélye.
De volt menstruációd, ha jól értem, ez még igazi menstruáció, mert csak most kezdted a gyógyszert. Azért csinálj egy tesztet, negatív lesz, megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!