Terhesség lehet?

Figyelt kérdés

6. Napja hogy szedem a fogamzásgátlót a menstruációm kezdete óta, holnap már elmúlik, viszont kétségeim vannak

Nem tudom, hogy a gyógyszer miatt esetleg, de a melleim érzékenyek, hason fekve nagyon fáj, fáj a hasam alja, napközben többször van hányingerem. Most nem is volt annyira intenzív a menstruációm mint máskor, lehet hogy ez az egész a gyógyszer miatt van?

Gyógyszer szedés előtt voltam együtt a párommal védekezés nélkül, de nem fejeztük be az aktust. Lehet hogy kéne inkább vennem egy tesztet? Mit gondoltok?

okt. 18. 22:55
 1/2 anonim válasza:
100%

Ha terhes lennél akkor nem jött volna meg

De ha az megnyugtat akkor csinálj egy tesztet pl egy hét múlva

Szerintem elég kicsi az esélye a terhességnek

okt. 18. 23:16
 2/2 anonim ***** válasza:
78%

Fogamzásgátló szedésekor nem lesz menstruációd. Megvonásos vérzés van, ez nagyon fontos.

A fogamzásgátló tabletta nem véd azonnal, rá van írva a tájékoztatóra, hogy meddig kell az első levél alatt még kiegészítő módon, például óvszerrel védekezni.

Ha volt védekezés nélküli együttlét, még a gyógyszer előtt, vagy a gyógyszer első 1-2 hetében (rá van írva a tájékoztatóra), akkor fennáll a teherbeesés esélye.

De volt menstruációd, ha jól értem, ez még igazi menstruáció, mert csak most kezdted a gyógyszert. Azért csinálj egy tesztet, negatív lesz, megnyugszol.

okt. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!