Volt aki 4 nappal ovu előtt megfogant?
Szex nélkül is lehet gyerek. A nagynéném jár most egy német sráccal.
Megosztotta a hálószoba titkokat, és szájba is lehet gyerek állítása szerint
Ennyiből nem lehet tudni...vagy igen vagy nem.
A nyák meg ritkán jelentkezik pont ovukor, a leggyakrabban megelőzi már egy héttel hamarabb.
Ahogy a 9-es írja, ennyiből sajnos még nem lehet tudni. Mérd a hőt továbbra is, az majd mutatni fogja utólag, hogy mikor volt (volt-e egyáltalán) ovuláció.
A spermiumom általában 2-3 napig életképesek. Nem lehet tudni, hogy a férjedé hány napig. Elméletben lehet 4-5 nap is, de az ritkább. De elméletben van rá esély, csak kevés.
A nyák önmagában nem mérvadó. Jelentkezhet ovuláció előtt 1 héttel, vagy akár 2 nappal előtte. Sőt, valakinek 1 nappal utána jelentkezik, annak hormonális oka van. Naponta háromszor vizsgálod a nyákot? Napi egyszer nem elég, háromszor érdemes nézni naponta.
Hőmérőzés majd mutatni fogja Neked, mi a helyzet, egyelőre nem tudsz mit tenni, mint türelmesen várni.
Tudom, hogy nehéz, pontosan tudom. De most nem tudsz mást tenni, mint várni.
Biztos volt persze, de te ezzel nem vagy elorebb.
Szerintem lazits, mert igy nem fog osszejonni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!